in the darkened streets

.jag 2009-02-24 14:04 (1 kommentar)
och just nu är jag så jävla sur att det är ett under att inte tangentbordet fräts sönder under fingrarna.

en person på jobbet går omkring och antyder att det kanske kommer att hända saker snart. saker som eventuellt kommer att påverka både det ena och det andra. jaha, vadå, undrar man ju då, och får till svar att det kan och får han inte säga. då tycker jag att man kan knipa käft redan från början och inte gå omkring och ANTYDA.
och idag frågade jag min chef om hur det gick med min sommarjobbare, och fick ett mycket luddigt svar som gick ut på att de skulle avvakta ett par veckor. och när jag frågade varför och vad det handlade om fick jag till svar att det kommer att visa sig inom ett par veckor. eller kanske inte. JAHA, och exakt vad betyder det? men det kunde han inte säga. inte ens mellan fyra ögon. det skulle visa sig, eller kanske inte. som sagt.

och jag blir bara så jävla trött på dessa gissningslekar och tjugo jävla frågor. SLUTA säger jag bara. lägg av med att undanhålla information för mig, JAG ORKAR INTE.

och jag är skitbesviken på min chef, i normala fall han jättebra men nu får han mig att känna det som att jag inte räknas. och jag orkar inte med den biten just nu, orkar inte armbåga mig fram och vara på hugget som fan hela jävla tiden. ofta, ja, men inte nu.

egentligen vill jag mest av allt lägga mig ner och gråta. men det kan jag inte, så därför stänger jag dörren och fortsätter att vara jävligt sur. fast bara så mycket att det knappt märks. för jag kan hålla masken. till skillnad från alla andra här, verkar det som.

Anni

Usch, det låter inte bra. Smussel och halvkvädna visor!

2009-02-24 17:41:48


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.