ilandsproblem

ikapiika 2009-02-17 18:24 (3 kommentarer)
Håller på att gå kurs på jobbet just nu, intressant och lärorikt. Om än lite lågt tempo vilket får mig att inse att 23 års plugg ger en en viss studievana.

Sen har jag sorterat barnkläderna i källaren och ja, vi har 12 30 liters lådor med kläder. Nog för att klä ett smärre barnhem. Känns rätt gräsligt egentligen, För vad göra med dem? Jag försökte sälja några fina grejer som jag inte hade så mycket emotionella band till på Tradera men det det ger ju inte direkt någon utdelning finansiellt, även om plusset är att fler barn får glädje av dem.

Det lutar åt att välja ut några "sparplagg" per storlek och ge bort resten. Men hur i hela friden ska man välja då... Och tänk om syrran vill ha grejor när hon får barn någon gång i framtiden?? Ilandsproblem

Anni

Det där med att klä ett smärre barnhem var väl ingen dum idé? Finns det inte nån klädinsamling till välgörande ändamål som man kan donera till?

2009-02-17 18:48:37

Doriz

Låna inte ut dem, vad du än gör! Bara ett tips från en som fått låna...

2009-02-17 19:48:14

ikapiika

Har "lånat" ut lite bäbisfinkläder tidigare men de har jag ju fått tillbaka. Har även delat ut fina tjejkläder till kompisars barn. Men får helt enkelt ta och dra hit några igen och se om de vill ha något.

Själv är jag oerhört glad för de kläder vi fått begagnat till barnen så jag skulle gärna vilja ge bort till andra, både folk jag känner och andra. Men samtidigt så vet jag ju hur kul det var att rota i "bäbisklädslådan" när jag var barn och se på grejer som jag hade som liten så jag vill inte göra mig av med allt.

2009-02-17 20:17:25


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk