Tröttnat på tänder än?

Anni 2009-02-11 23:08 (4 kommentarer)
Mitt liv centrerar kring en dum tand! Tandläkaren svarar snart inte i telefon längre när jag ringer och frågar för femtielfte gången hur det går med remissen.

Jag mår tillräckligt bra för att orka jobba. Sen orkar jag inte så mycket mer.

När jag inte är i form vill jag bara isolera mej hemma, dra ett täcke över huvudet och tycka synd om mej i fred i min lilla olycksbubbla. Det är inte särskilt konstruktivt.

Jag inser att jag fokuserar på problem istället för möjligheter, att jag gnäller och ynkar mej tills folk blir galna på mej. Tänk vad mycket enklare det vore om jag kunde vara en stoisk typ, som bara tålmodigt uthärdar.

Självinsikt och kloka böcker om positivt tänkande och all världens goda intentioner faller platt inför en ynka liten tandrot. Jag blir så trött på mej!

Jag är lyckligt lottad som lever i ett land där det finns bra tandvård, som jag har råd att betala för. Det är en välsignelse att det finns antibiotika som tar bort den värsta infektionen. Jag kommer att överleva det här oxå. Så sluta gnälla då bortskämda människa! Varför är det inte lika enkelt i praktiken?

AnnA

Därför att en ond tand äter :) på ork, humör och positivt tänkande. Omtankar!

2009-02-12 10:56:56

Doriz

DU ÄR INTE någonting av det där du skriver! Att leva med värk är debilitating!!! (Förlåt, för tidigt att hitta svenska...) Du är säkert stoisk i vanliga fall! Att du "fokuserar" på problemet är ju inte så konstigt, det värker ju (även om du kan stå ut). Man kan nog läsa 1400 böcker om positivitet, men kan man inte bara få ha ont när man har ont? Det går ju över?! DU är väl inte hopplös för att du har ont i en tand heller?! konstant värk sätter sig på personligheten en tid, men det är okej.
Ta hand om dig, ligg under täcke, vet att det snart är över. Då kommer du vara dig själv igen!!! :)
P

PS. Det var menat som pepp, inte som en predikan. Jag menar bara att du inte kan rå för att det är som det är just nu.
Äsch. Vill bara vara snäll.

KRAM

2009-02-12 12:52:11

Anni

@Doriz Sötnos! Klart jag fattar! Tackar och tar emot snällt pepp och känner mej tröstad.
@AnnA oxå!

PS Jag har fått tandläkartid nästa onsdag! Börjar se ljus i slutet av tunneln!

2009-02-12 15:22:47

Morris

<3

2009-02-12 20:10:26


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!