mitt spännande liv

Corn 2009-01-08 18:39 (2 kommentarer)
Min härliga kropp har blandat ihop en särdeles härlig cocktail åt mig; (trumvirvel) nämligen både urinvägsinfektion och svamp. Tror jag. Det känns satan i mig så. Så går det när man går omkring och fryser om röven hela december lång.
Är detta tacken för att jag har gått ner fyra kg över jul, för att jag har slutat äta godis (som alla dylika bakterier ju ÄLSKAR) och för att jag är ute i friska luften helt duktigt? Jävla skit!

Denna dag har trots allt varit bättre än gårdagen. Jag skickade iväg storjobbet till tryckeriet för provtryck och sen andades jag ut och åkte till en väns jobb och gick med honom ut på långpromenad på lunchen. Efter jobbet gick jag runt i stan och var lite numb och köpte tranbärsdricka och provade två fula skjortor och köpte Expressen och deras kokbok "Japan och Korea" bara för att det lät så smaskigt när Passenger pratade om kimchi innan. Eller bibimbap. Sen åkte jag hem och lockade med min rätt gravida kompis ut på sparktur, det har varit tio grader kallt varje dag hela året men just idag gick det upp till noll och sparkföret blev extremt bra, för bra, så jag var lite nervös att hon skulle dratta på magen.

Sen kom jag hem och fick renskav av min man, som har dragit på sig mina röda jeans och ser mycket indiegullig ut. Nu lyssnar han på nittitalspop och jag sitter här och har lite småfrossa och undrar om jag ska ringa till gynekologen eller vårdcentralen i morgon. Det är spännande spörsmål i mitt liv just nu.
Men nästa vecka! Då ska jag vara frisk, för då ska jag till Göteborg.

Nu ska jag läsa vidare i Donna Tartts "The secret history", den är lite mastig och lite pretto men ganska spännande ändå.

Peppar

Kommer du HIT!!

2009-01-08 18:48:20

Corn

I'm on my way, baby!

2009-01-08 18:53:31


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.