Julfrid till slut

Moot 2008-12-24 22:56 (1 kommentar)
Mycket gnäll från mitt håll... men i morse vaknade jag upp och kikade ut genom fönstret och snön dalade sakta och det var frost på marken. Det snöade några timmar så ett vitt pudertäcke la sig på marken. Jag kan bara stå och stirra på snön i timmar... vackert. Mamma och pappa var redan uppe och fixade frukost. Pappa tände en brasa i öppna spisen i gillestugan och granen stod där och var vacker. Under granen låg flera paket till MIG! Fastän vi inte skulle.... fast jag hade ju köpt till dem också :-). Sen kom hela tjocka släkten och det var kul att se när barnen fick klappar :-)

Nu har alla åkt... mamma sitter i källaren och tittar på något tyskt julprogram (mina föräldrar tittar bara på tysk TV...) och pappa gick och la sig då han är förkyld. Jag surfar efter gratis stickbeskrivning på nätet. JAG kan inte sticka... men mamma är en FENA :-)

I morgon blir det lunch hos systeryster.. och singstar (?)hos barndomskamrat på kvällen och sedan packar vi ihop och drar till Sälen i minst en och en halv vecka. Snow - here I come.

Hoppas ni alla har haft det lika lugnt och fridfullt som jag.

Over and out!!!

Pocks

Vad skönt att det blev bra. Ha det fint i fjällen, amiga. Snön är god!

2008-12-25 14:05:50


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!