Hallå julstämning???

Moot 2008-12-23 23:25 (3 kommentarer)
Det är lika bra jag inser det nu... det kommer aldig igen bli som när man var liten :-(... all spänning och magi är borta. Mina föräldrar är underbara men har tappat all barnslighet.. men kan väl skoja lite så man får ha kvar stämningen?. Vara lite barnslig. När jag bodde utomlands så var det ändå lite kul att komma hem, dricka julmust och prata om allt. Men nu har jag ju varit hemma hela året så allt sånt där är vardagsmat. Granen är klädd och vi har fixat med allt men nej.... INGEN stämning alls. Kanske är det lite pudervitt när jag vaknar i morgon och brorsbarnen kanske bidrar med stämning?

Jag älskar julen!!! Jag menar verkligen det.. men det känns som om den glider ur min hand och jag vill inte. Kanske kommer den tillbaka när/om jag får egna barn. Hoppas.

Men skam den som ger sig.. jag tror jag vaknar med lite stämning i morgon och önskar er alla en riktigt mysig jul - hur ni nu väljer att fira den :-)

Have yourself a merry little Christmas!!!!

Doriz

Kram! Drick en must åt mig!

2008-12-24 02:06:16

Pocks

Ja men du - det är kanske dags för dig att skapa dina egna traditioner och bjuda in dem till dig i stället - och bjuda in någar vänner till jul så att du får den stämning du önskar? Hoppas du får det bra i alla fall. Kramar!

2008-12-24 07:38:48

Moot

haha jodå det skulle gå hem... tror inte det. Jag vill inte ha en lägenhetsjul... jag vill ha en Madickenjul som när jag var liten. Men jag kommer få det när jag blir stor :-). Nu skall jag gå upp ur sängen och sluta drömma och ta tag i dagen. KRAM

2008-12-24 08:16:55


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!