she's been holding on for too long

Corn 2008-12-17 14:20 (3 kommentarer)
Jag undrar om jag är hemskt stresskänslig, för nu är jag ihopbrakad rent kroppsligt igen. Och mentalt! Ser jag tillbaka ser jag en väldigt hektisk höst men det borde man väl klara?

I går fick jag nackspärr helt plötsligt och det utlöste en massa andra känslor så i bilen hem från jobbet grinade jag en aning, när jag kom hem och satt i heta badet grinade jag en aning. I dag känner jag mig mest himla trött, via mail försöker jag höja mitt arvode hos min största uppdragsgivare, det är en tröttsam diskussion och jag känner att jag inte kan vinna. I ett annat mail har jag sagt till en chef att jag INTE kommer att söka det jobb hon vill att jag ska söka.

I en kartong i köket ligger min nya kamera och det är fint men samtidigt en hel massa ångest. Det är stök överallt i vårt hus och jag saknar mina barn och känner mig helt utsjasad, urkramad och ledsen. Det är snart jul men jag tänker mest på alla dödslinor jag har i januari, och det är inte ROLIGT. Fast jag har haft ryggrad nog att säga NEJ TACK till två januarijobb, mest för att jag vet att jag skulle bryta ihop av stress om jag skulle göra dem.

Jag har bokat tid hos en akupunktör/laserbehandlare som ska lasra mig i nacken idag och vi pratade om akupunktur och kanske att jag ska ge min labila kropp kontinuerlig akupunktur i julklapp. För magkatarren, den torra huden, koncentrationen och stressen.

Och så måste jag köpa lite julklappar. När vi ska julstäda har jag ingen aning om.

Doriz

Urk. det löser sig alltid! :)

2008-12-17 15:07:15

Anni

Var snäll mot dej!

2008-12-17 16:00:24

Pocks

Du har ju galet tempo. Var snäll mot dig, som Anni säger.

2008-12-20 08:42:52


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.