Mycket helg

Anni 2008-12-08 00:18 (4 kommentarer)
Igår ryggont och stress. Men sen tog jag mej i kragen och fick gjort en sån där gammal surdeg som legat över mej. Och av bara farten fick jag gjort en massa annat oxå, städat, plockat, fixat och bakat bröd. Allt medan jag försökte ta mej i kragen och göra det som VERKLIGEN var bråttom och nödvändigt.

Men sen kom jag i säng till slut, med gott samvete över avklarad plikt som bästa huvudkudden och när jag vaknade imorse kändes livet mycket lättare.

Redan när jag vaknade bestämde jag mej för att det skulle bli en bra dag. Jag vill inte vara negativ och tråkig längre. Det ska bli ändring på det nu. Mer social samvaro, mer positiva vibbar, mer medveten närvaro och aktiva tankar på att se det positiva i livet.

Jag vet ju det där med att tankarna styr mer än man tror. Nu vill jag lära mej tänka nytt, tänka glatt och komma ur de här dåliga cirklarna jag hamnat i. Det här är inte den jag vill vara, jag vill hitta tillbaka till den jag var förut, den jag egentligen är. Jag vill lära mej se möjligheter igen.

Nåja, jag kom upp, fick i mej lite frukost och sen gick jag ut på en promenad mot havet. Och det var så skönt och jag kände hur spänningarna sakta släppte och jag kunde sträcka på mej och andas ordentligt för första gången på länge och det onda i ryggen lossnade.

Sen åt jag lunch hos mamma och pappa och sen iväg och sjöng med kören. Och det lät SÅ bra och vi hade SÅ kul!

Hoppas mitt nya positiva liv håller i sej!

Moot

Positivt är bra :-)

2008-12-08 11:38:22

Doriz

Havet är SUPERkuren för det mesta!

2008-12-08 12:59:01

Jazz

Fast du är ju en positiv person. Nu är det vinter och humöret gör bottenrekord. Inte för att man inte kan ta och rycka upp sig, ville bara uppmärksamma att du går inte omkring som superneggot jämt och ständigt.
Kram

2008-12-08 16:57:58

Anni

@Jazz Tack för det där med positiv person! Tröstande att höra att jag inte verkar lika neggo jämt som jag känner mej ibland. Skönt att få ett större perspektiv.

2008-12-08 19:06:10


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!