Panelhöna

Anni 2008-12-06 01:41 (5 kommentarer)
Var ute ikväll med några tjejer från jobbet. Mysig restaurang, god mat. Trevligt på hela taget, lite fredags afterwork sådär. Ibland måste man ju ta sej ur soffan och komma ut lite grann.

Efteråt ville dom gå och dansa. Jag hängde på. Försökte vara positiv. Jag brukar aldrig gå med på sånt, det är en sån där miljö där jag känner mej helt bortkommen, men ibland måste man ju försöka lite, anstränga sej för att bryta gamla mönster osv.

Så kommer vi in på det här stället, som jag ändå trodde var rätt hyfsat. Hängde in oss i garderoben och gick in. Där luktade gammal svettig gympasal och var fullt av ölpölar och krossat glas på golvet.

Innanför dörren stod ett gäng gubbar. En av dom satte en armbåge i ryggen på mej medan en annan passade på att "råka" känna mej på brösten. Funderade på att nita honom när ytterligare en drulle klev mej på foten.

Jag haltade iväg till ett stillsamt hörn och betraktade cirkusen. Några satt och sov. De andra vinglade omkring i stora cirklar och drog ner ölglas omkring sej. En snubbe försökte flörta med mej tror jag, fast jag är inte säker för han verkade inte kunna fokusera blicken mer än någon sekund i taget.

Jag var definitivt för nykter för att vara där! Hade behövt bädda in dessa intryck i rätt mycket alkodimma för att bedöva klarsynen.

Ibland tänker jag att jag borde försöka lite mer. Vara mer som alla andra och gilla sånt där. Alla andra går ju ut på krogen och verkar ha kul. Det är bara jag som är för stel och tråkig. Borde kanske dricka mer, ge det en chans. Alla pratar om att det är på krogen man träffar nya människor, (läs mellan raderna - karlar) och det vore ju bra.

Men när jag försöker inser jag det bara tydligare för varje gång. Det ÄR inte min grej!

ikapiika

Åh, har aldrig varit min grej heller. knappt ens när man var sådär17-18 år och själva grejen var att komma in. Jag gillar och dansa och uppskattade (som ung alltså, har inte varit ute på jag vet inte när nu...) att gå ut ett stort gäng, men det här med att flörta med okända mm det har aldrig riktigt funkat för mig.

2008-12-06 07:36:25

Bonita

I hear you sister!!!!

2008-12-06 10:01:08

Moot

Nej usch jag ät inte heller mycket för krogen. Tar gärna ett glas på någon bar... men sen räcker det.

2008-12-06 10:14:53

hejhejhej

Men det finns ju oftast barer och ställen som inte är rena fylleslag! Ofta de som kanske stänger runt ett.

2008-12-06 13:58:43

crackgrrl

I hear you! Jag hatar sadana stallen och kommer alltid upp med ursakter nar alla andra vill ga, for att slippa folja med.

2008-12-06 15:16:14


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!