pink champagne

.jag 2008-11-28 07:27 (1 kommentar)
idag är jag trött som fan och det beror på mister ex, som valde att ringa igår strax efter klockan 22. han VET hur dags jag börjar jobba, det var inte alls särskilt längesen vi pratade lite allmänt om arbetstider och att man får ha disciplin att gå och lägga sig i tid och sådär. då tycker inte jag det är särskilt okej att ringa 22.15 till någon som man vet kliver upp 04.45.

anledningen till att han ringde var följande: förra veckan mailade jag och frågade om det var okej att vi bytte helg, så att L är hos honom den här helgen (som han "ska" vara) plus nästa helg, eftersom jag då är bjuden på julfest ena dagen och en annan fest dagen därpå, och sedan är hos mig två helger i rad (vilket mister ex mer eller mindre själv bestämt, eftersom han valt att åka på semester då). mister ex mailade tillbaka och skrev att det gick bra att byta nästa helg, men undrade om vi kunde byta så att L är hos mig den här helgen istället. jag svarade att jag egentligen hade lite grejer inplanerade den här helgen, och det var svårt att ändra. vilket beror på att alla mina decemberhelger blev "barnhelger" i och med att mister ex ska åka på semester, vilket han ju har bestämt utan att höra med mig först.

men det mailet fick jag inget svar på. dagarna gick, och igår ringde jag till L och frågade hur han ville ha det. jo, han ville hellre vara hos mister ex den här helgen, för han hade saker han skulle göra där. jag sa att han fick kolla med mister ex om det var okej först och sedan höra av sig, och igår kväll sms:ade L och skrev att han skulle vara hos mister ex den här helgen.

jaha, men så visade det sig att L inte ALLS hade kollat det där med mister ex. och mister ex hade helt plötsligt ingen aaaaaaning om att jag hade mailat, han tyckte att vi hade "bestämt" att L skulle vara hos mig, och han hade minsann inte sett något mail och nu hade de redan bestämt att de skulle göra saker den här helgen och så vidare. jamen ursäkta mig, men det hade jag OCKSÅ gjort. eftersom det här egentligen ÄR min barnlediga helg, och jag planerar utifrån dem ibland ganska långt i förväg.

om man skriver en fråga i ett mail "är det ok om vi gör såhär?" så inväntar man väl svar först innan man utgår från att det är ok? och dessutom tror jag inte ett ögonblick på att han "inte sett mitt mail". jag har fan känt honom i 20 år och jag VET hur han låter när han ljuger.

och jag har ALLTID ställt upp när DE har velat byta helger. jag sa inte ett LJUD när jag PÅ OMVÄGAR fick veta att de bestämt sig för att resa iväg tre veckor i december fastän det ändrar MINA planer. men JAG ska inte få ändra på någonting. MINA barnlediga helger är det inte så noga med.


så nu vet jag inte hur det blir med någonting, för han kunde ju inte bestämma något igår eftersom han var tvungen att konferera med sin fru först. jag däremot, har ju tydligen aldrig behov av att interagera med andra människor, så jag skulle ringa honom idag för att få besked om hur det skulle bli.
suck.

repoo

ping, eller nåt :)

2008-11-28 07:41:52


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.