hey mister can you tell me

Corn 2008-10-26 22:26 (1 kommentar)
Min man kom hem från sin utlandsresa i fredags och sen har vi levt det ljuva familjelivet hela helgen. Intensivt. Inklusive städning, storhandling, picknick, bad och pyssel. Samt NATURLIGTVIS syskonbråk och tjat och gnat. Fast mest av allt kärlek.

Och min mans kalufs har blivit putsad, han har fått en slags rockabillyfrisyr, det är kortkort på sidorna men mycket kvar uppe på huvudet så att han kan göra lite elvisfrissa. Vi får se om han har guts nog att behålla det eller om jag blir ombedd att snagga resten också snart. Snyggt är det i alla fall. Har man en sådan rejäl hårman tycker jag att man ska göra något tjusigt av den.

Vi gör pärlplattor hela dagarna, fyraåringen gjorde först super mario-gubbar med mig som hjälp, sen gjorde han egna genom att titta på de första vi hade gjort, nu har han vidareutvecklat och sitter och räknar och mäter och gör egna grejer, han är så rolig. Och när jag nattade honom kröp han ihop hos mig och mumlade "du har mig så fint" och jag frågade "menar du att jag håller dig så fint?" men han sa det igen, "nej, jag sa att du HAR mig så fint" och strax därpå somnade han.

Nu ska jag stryka pärlplattor.



Anni

Ni har varandra fint allihop tycker jag det låter som!

2008-10-27 08:05:39


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.