once upon a time was a long time ago

.jag 2008-10-21 06:24 (inga kommentarer)
du är is; frostsprängningar i fogen mellan stenar i mitt hjärta, och det kanske är det som gör tillvaron med dig så plågsam. så underbar, men den gör ont.

du och jag;

när du kysser mig tänds det små eldar i mitt mörker. i dina ögon ryms oändligheten, och när du ser på mig kan jag glömma vem jag är, glömma allt det jag inte vill minnas men som jag ändå kommer ihåg.

rimfrost;
vi står med ryggarna mot varandra. du är tusen mil ifrån mig när du släpper min hand.
och när jag behöver dig mest är du inte här.

men i natt är du nära mig igen.
efter alldeles för lång tid får vi vara bara du och jag ensamma och tillsammans och här och nu. det som borde vara alltid, men som är för stort, för långt borta, för osäkert.

vi prövar våra steg och vart vägen vi går på leder. om detta vet vi ingenting, vi vet aldrig när mörkret kommer emellan och knuffar oss åt varsitt håll. men nu går vi i den bleka vintersolen och du håller min hand hårt i din.
och vi pratar, men ord är bara ord och när det blir tyst kan vi drunkna i varandras längtan istället. och vi är så nära; så långt borta från allt som betyder någonting i det andra livet där dagarna är små och begränsas av en horisont med vassa kanter. och när vi blundar suddas konturerna långsamt ut.

fusion.

dina kyssar är som dina ögon; outgrundliga, och vi färdas genom nattens dunkla tystnad, mot oändligheter som speglas i försiktiga leenden.
och det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.