Mellanspel

Anni 2008-10-17 23:10 (3 kommentarer)
Orkar ni mer New York? För jag har mer på lager, fast just ikväll ska jag sticka emellan med lite annat. Mamma och pappa var här ikväll och jag gjorde blueberry pancakes och dom blev jättegoda! Sen har jag googlat på jerk mix till kyckling oxå, får se hur det går.

Mamma hade med nya krukväxter till mej. Några fina små saker med lila-silvriga blad och en high chaparrall. För att få plats med dom nya fick jag stuva runt och slänga några gamla. Jag hade en gammal chaparrall som höll på att växa genom taket. Det var fin, men så hög att jag var rädd att den skulle välta varje gång jag skulle vattna den, så nu är den nedklippt och slängd.

Jag har så svårt att slänga blommor. Dom lever ju! Fast dom kan se ut som skrutt, så har jag inte hjärta att göra mej av med dom förrän dom är stendöda. Ibland får jag "glömma" att vattna dom några veckor först, för samvetets skull.

Men nu har jag planterat och flyttat om och städat upp det värsta efter mej. Det blev riktigt fint!

Vi tittade på kort oxå och mina snälla föräldrar beundrade mina bilder och alla nyinköpta kläder och var vederbörligen imponerade över sin världsvana dotter ;-)

Det är bara att inse att jag drog högsta vinsterna i föräldralotteriet!

AnnA

Haha, jag gör precis tvärtom. Fast jag slänger en blomma. så vattnar jag den det sista jag gör. Knäppt!

Och vi orkar mer New York, det är ju så kul att få vara med på ett hörn :)

Bra föräldrar är guld!

2008-10-18 09:02:21

Moot

Jag vill också höra mer New York. Haha jag är lite samma med blommor. Nu går jag lite smått och hoppas att buskarna i vardagsrummet kanske dör till jul så att jag kan ersätta med vita julstjärnor.... för annars vet jag inte vart jag skall göra av dem i december...

2008-10-18 09:08:40

Malena

Klart vi orkar, New York vill vi höra hur mycket som helst om!

2008-10-18 11:31:17


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!