Nästan

AnnA 2008-10-12 20:36 (inga kommentarer)
över. Helgen alltså. Inte den bästa liksom. Lördagen var botten. Sov bort mer än halva dagen och avslutade den med att bråka med äldsta dottern som var mer än otrevlig. Trist var bara förnamnet.

Idag ryckte jag upp mig. Jag körde och handlade, tankade bilen och dunken så jag kunde klippa gräset sedan. Sen klippte jag även dottern och tonade hennes hår. Hon och jag gjorde middag, fläskfilé och klyftpotatis. Blev lite inspirerad i köket och bakade en äppelpaj till efterrätt. Kaffe, äppelpaj med mycket kanel och vaniljsås är inte dumt. Första delen av helgen åt jag inte alls. Det har jag kompenserat lite idag.

När barnen åkt gick jag en promenad med Lillebror. Riktigt skönt i den lite kyliga kvällsluften. Nu sitter jag och klunkar pepparmyntste med mycket honung. I hopp om att lindra den onda halsen. Ber en stilla bön att inte bli sjuk nu. Var ju sjuk förra månaden och har redan frånvaro planerad med besök hos min läkare i Malmö i slutet av månaden. Nåja, inte oja sig i förväg. Tror jag ska roa mig med en betapet. Svejs.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007