en fredag

Corn 2008-10-10 22:31 (inga kommentarer)
Så jag for norrut och så tappade jag rösten och drack två centiliter whiskey, men inte hjälpte det. Nu är jag hemma igen.

Min och mina söners fredag har varit den slappaste i mannaminne. Sen frukost, tv-tittande, lekar och pyjamas fram till halv ett då vi åt fiskpinnar, sen åkte vi till centrum och hämtade ut ett paket och handlade serietidningar och filmer och godis. Sen har vi i princip slöat i soffan hela dagen, jag skäms lite, för det är mysigt men samtidigt blir man ju lite hyper av allt stillasittande. Men vi har läst och glott på film och ätit chips-och-grönsaker-och-dip till middag och sen blev det mannagrynsgröt som kvällsmat och sen har jag gjort ett lökomslag till min son som har ont i örat. Det är premiär för denna huskur i det här huset (i alla fall under vår tid här, jag vet inte hur det var på Flakes farföräldrars tid, de kanske gjorde lökomslag var och varannan dag). Jag hade ingen gul lök så jag fick ta röd, den är alltså hackad och invirad i gasbinda och nu är detta paket lagt på det ömma örat och sen är det hela toppat med en mössa.

Gossen i fråga är VÄLDIGT rörlig när han sover så vi får se, i morgon kanske hela sängen är marinerad i lökhack.

(oj oj, nu läser jag på något huskursforum att det ska vara gul lök och att den dessutom ska värmas litegrann. Allt är fel!)

I morgon ska vi bygga en wall-e av kartong. På måndag åker jag till Värmland på jobb. Och nu hörde jag en liten mus som rusade omkring ovanpå vårt snedtak.

(det svider i mina ögon. dumma rödlök.)

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.