Jag

AnnA 2008-09-09 14:06 (inga kommentarer)
fakturerar reservdelar i långa banor. Det har bunkat sig lite, eftersom jag var sjuk förra veckan. Det mest akuta har en kollega tagit hand om, men resten, suck! Ja ja, jag betar av i högen, en efter en. Man kan bara jobba försöker jag intala mig. Och det går rätt bra faktiskt. Lite pingis på lunchen piggade upp :)

Igår fick jag jobba över och sen rätt iväg till föräldramöte på skolan. Föredrag om ungdomar och alkohol. Det är viktigt, men föreläsaren kunde nog vässat sig lite. Hon var alldeles för långrandig. Dessutom är vi inte intresserade av statistik rörande alkoholvanor för riksgenomsnittet på gymnasieungdomar i 2:an. Våra barn började precis 7:an. Märkligt att man inte tar exempel som är mer närliggande i både ålder och geografi. Nåja, det var min reflektion av det hela.

Däremot är det alltid givande att träffa andra föräldrar och klasslärare. Det skulle jag vilja göra oftare.

Väl hemma blev det en promenad med Lillebror och sen havregrynsgröt. Efter det sov jag som en stock i natt. Inga mardrömmar, tack för det. Det har varit lite mycket av dålig sömn på sistone. Nu tillbaka till fakturorna.
Svejs!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007