Well

AnnA 2008-09-07 20:56 (1 kommentar)
well. Helgen är så gott som förbi. Något piggare är jag, så imorgon är det jobb igen.

Denna barnfria helg har innehållit allehanda bra saker. Klippt gräs, plockat äpplen, långpromenad i skogen, mys med särbon, storshopping i Helsingborg. Jag shoppade loss på skor och underkläder. Äntligen har butikerna fattat att det finns de som vill ha, och behöver, vadderad bh UTAN bygel. Tack!

Tyvärr kommer det dåliga samvetet krypande. För det blev mycket pengar, men jag köpte bara saker jag behövde. Man kan inte gå naken eller barfota till jobbet. Tänk att det ska vara så svårt att köpa sig något utan att få en halv ångestattack efteråt. I natt målades scenariot upp med att det mesta i huset gick sönder.

Alltså, jag betalar själv med mina egna pengar. Gå och kamma dig! *Bankar mig själv i huvudet* Fast det hjälper föga tyvärr.

Jag blev bjuden på en underbart god cappuccino och en bit konjakschoklad under vår shoppingrunda, av särbon. Vi hittade en fransk kaffehörna. Han åt croissant (hur sjutton stavas det?)fylld med choklad. Allt var underbart gott. Sådär så man kan känna smaken flera dagar efteråt :)

Väl hemma provade vi våra nyförvärv och mannekängade för varandra. Kul hade vi och vi var sååå snygga ;)Nu ska jag snart knoppa in och hoppas på en god natts sömn utan mardrömmar. Svejs!

Doriz

Jag vill också fika franskt! Klart att ni är sygga!!!

2008-09-08 00:55:52


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007