götta

Corn 2008-08-19 00:11 (3 kommentarer)
Jag är en whining ass ibland, men nu tänker jag skärpa till mig och räkna mina välsignelser, så att säga. För jag mår verkligen inte dåligt på riktigt, jag är mest lite trött och less. Då är en uppryckning möjlig.

* I posten i dag fick kom en hjärtegåva från hjärtegrynet Pocks som har sytt en KUDDE till mig och dessutom broderat en söt fras på. Finast! När man får så tjocka bulliga paket en trist regnig måndag kniper det till inne i hjärtat. Upplyftande och fint.

*Min fyraåring kom spontant rusande till köket idag och utropade "du är den bästa mamma man kan ha!" och gav mig en lång kram.

* Min sexåring låg i sitt rum och försökte somna, medan han låg och lyssnade på våra förehavanden (bilköp!), han sa "mamma, du låter så söt när du är trött på rösten".

* Pyssel i köket, tidigare i dag med barnen. De gjorde varsin gubbe av lite papper och toarullar. Det var mysigt.

* I går natt när jag kom hem var hela huset städat och alla sängar var renbäddade med fina rena lakan. Det var fint. Städaren himself satt i det nystädade vardagsrummet och spelade tv-spel.

* Nyinköp av en Volvo 245:a. Den ska hämtas på torsdag. Håll tummarna för att vi inte har gjort en IDIOT-affär.

* Spontanbokning av flygresa till Glasgow i oktober, jag vet inte vad som kom över mig, men bokat och betalt är det, eftersom det var så apbilligt kunde jag inte låta bli. Sen om vi åker är en annan fråga. Det är inte alls säkert men man kan få drömma en smula? För ynka 250 kronor?

* Adrian Tomine, serietecknare. Jag läste ut "Shortcomings" idag, strålande bra, och sorgligt, även om "Summer blonde" var ännu bättre.

* Min mamma ska bjuda mig på Jesus Christ Superstar i Malmö (med Ola Salo som Jesus, förstås) som tack för att jag är snäll och målar i hennes hus.

Ja, ni ser ju själva. Massor av GÖTTAAAA!

Pocks

Massor av göttaaaa (på västergöttska såklart). Verkligen hur mucho götta som helst. Och nu kör du fetingköpstoppet och sen tar du Flakemannen under armen och drar till Glasgow. Vi skulle ju ha varit där för flera år sen, du å jag. Så går ni på klubbar och lyssnar musik (jag ska ge några bra tips) och så tar ni tåget en vända till Edinburgh och bara lallar runt i gränderna och insuper annan atmosfär. Det blir fint som skit, det du. Och så rabblar du dina blessings för dig själv ibland - det har inte skadat någon som hamnat i ledan. Det hjälper liksom upp även om man inte tror det. Seså! (Och det göttigaste av allt är ju att allt detta göttaaa kommer till dig för att du är så bra).

2008-08-19 06:36:13

tori

glasgow är fina grejer.

2008-08-19 07:17:40

Baumbi

det är ditt fel att jag sitter och letar billiga flygresor nu!

2008-08-19 13:52:54


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.