lagom

ikapiika 2008-07-26 17:28 (1 kommentar)
Varför kan det här med väder bara inte vara lite lagom ibland? Sol och 20-25 vore ju perfekt, varför måste värmen vridas upp till runt 30 bara därför att. Vi råkar nämligen ha sveriges varmaste hus och det bara går inte att vara inne. Tur att det faktiskt är cykelavstånd till stranden.

Vi är åter på östkusten efter en halv veckas misströstan på västkustvädret som skulle bli fint, snaaart. Men vi fick några timmar på stranden innan det bara av hemmåt. G älskade att springa i det långgrunda saltvattnet, sjöbad, som T gillar skarpt, är långt ifrån lika poppis. Sen drog MoP till fjälls och vi beslutade oss för att det, trots perfekt beachväder, är hemma bäst. Det är rätt trist att hänga där när man på grund av småttingarna bara kan vara på stranden i hyfsat korta sjok.

Varberget har dock ökat i kurs markant i Ts ögon då hon i år börjat leka rejält med granntjejerna (6 och 4 år) och ville helst springa över direkt innan frukost. Här hemma har vi inte lyxen med grannbarn utan närmaste kompis är några kvarter bort. På ont och gott, det är tråkigt att att man alltid måste fixa "play dates" (även om man nu kan lämpa av T och hämta henne några timmar senare) men det är rätt skönt att inte ha grannungar springandes i huset i tid och otid också.

Nä nu har jag varit inne i bastun länge nog, dags att gå och sätta sig i skuggan med något kallt att dricka.

tori

åh, gud vad lyxigt med cykelavstånd till stranden. jag är så sur på den här stan utan badmöjligheter (utom äcklig pool) om man inte åker låångt utanför stan. eller ja, cykelavstånd är ju relativt i den här stan OCKSÅ. :P

2008-07-26 19:05:45


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk