pms-varning utfärdas

Corn 2008-07-05 22:30 (6 kommentarer)
Jag tänker automatiskt: "det är pms", men VAFAN? Visst måste man väl kunna vara arg utan att liksom förminska sig själv till ett hormonmonster? Nä, ibland finns det helt enkelt rimliga orsaker och ja, man kanske blir en smula argare än om det inte hade varit pms-tider men arg hade jag blivit i vilket fall som helst.

Så kan det bli så att man hamnar i grannstaden på kvällskvisten, på rymmen med ena sonen, och där sitter vi på en parkering vid en bensinmack och äter varsin fiskburgare och delar en stor dricka. Och så lyssnar vi på Strutter, givetvis.

--------------------------------------

Det där var i går. Idag är en annan dag. Jag har varit trött hela dagen, lagat mat och bakat kaka samt låtit barnen äta en massa godis och även vitt bröd. Och så har vi druckit apelsinsaft.

Och nu då, jag vet att det finns macanvändare här och i min vänkrets, det är INTE er jag menar nu, men på sistone har jag stött på en del macfreaks som bara, helt oprovocerat, börjar basha PC och prata om att XP är det sämsta skit som någonsin gjorts.

Det är i sanning en aning tröttsamt, och menlöst, för VARFÖR? Varför denna självpåtagna roll att upplysa världen om hur KASS pc är och hur BRA Mac är? Jag VET att Mac är bra, men jag har en pc och den funkar ypperligt, jag fattar bara inte varför det måste vara så svart eller vitt. Sällan träffar man på en pc-användare som dissar mac å det grövsta, men tvärtom är snarare regel. Det gör mig lite trött. Om nu XP vore så uruselt, och pc överlag, hur kommer det sig att så många använder det och det FUNKAR?

Jag har en Nikonkamera och skulle förmodligen aldrig köpa en Canon men det skulle jag aldrig få för mig att säga högt och tydligt till varje människa med en Canonkamera.

Nu ska jag i min ensamhet titta på romantisk komedi, äta chips och dricka läsk och sura över att jag inte har någon girlfriendo i närheten som kunde krypa upp i andra soffan och småprata med mig.

Bettty

När jag var macanvändare förut träffade jag på många pcanvändare som blev helt kokta när de hörde att jag körde mac (och gissa om de är nöjda nu). Helt fanatiska och kunde inte släppa ämnet pcns överlägsenhet en endaste lilla sekund. Så det är nog människotypen det handlar om, inte datorn (jag menar en del är idioter som tycker att alla ska göra exakt som de gör, annars utmanas deras val).

Förresten kallar jag det iblandf för premenstruell klarsyn, för det kan det också vara.

2008-07-05 22:56:45

crackgrrl

jag har aldrig i mitt liv haft PMS men ar ofta arg sa det ryker.. sa det ar helt okej att bli forbannad (om anledning finns), tycker jag! haller verkligen med om trottsamma mac-bögar som jamt skall dissa XP. fast som nybliven vista-anvandare maste jag saga att inget i varlden kan vara samre. om nagon vill dissa vista, sa varsagod. j-a skitsystem!

2008-07-05 23:20:56

Pot

Nä, Vista är det sämsta skit som finns. Bring XP back! (Ja, jag använder PC.)

2008-07-06 10:03:11

Corn

ja, jag valde att inte installera vista på min dator trots att det följde med, utan behöll XP... XP hade väl också en del barnsjukdomar i början har jag för mig.

Betty: Aha, jag har aldrig hört någon klaga på mac men det är klart, det måste ju finnas sådana också. det roligaste är nog snarare att de macnördar som dissar pc aldrig har haft en pc och samma sak tvärtom; pc-ägare som dissar mac vet väl inget om mac?

2008-07-06 10:34:20

tori

secondar @bettty. OH vad folk kan dissa mac. ofta på någon enstaka erfarenhet från för typ tio år sedan. :)

sen är mac-galningar just rätt galna. det är liksom en sån fanatisk kultur kring mac... vilket inte gör det mindre fånigt, det där totala dissandet. från båda hållen.

2008-07-06 10:59:53

hj

precis, måste det alltid bero på pms, aldrig på tröttsamma dumjävlar? hade mer än gärna surat och ätit chips i soffan :-(

2008-07-06 11:14:22


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.