kärlek

Corn 2008-06-29 13:53 (inga kommentarer)
Min fyraårstrotsiga unge och jag är hos min mor. Vi bor alla i samma sovrum, tre generationer som ligger och snarkar varje natt. I går var vi och hälsade på mina äldsta favoritsläktingar, som vi träffar ungefär en gång var femte år.

Jag fick en förtjusande fin komplimang av gammelmostern min (för fem år sen kallade hon mig mild, vän och klok eller något sådant, präktigt var det hur som helst), nu tyckte hon snarare att jag hade blivit "påfallande söt", från att ha varit "normalsöt" sist vi sågs. "Jag känner faktiskt nästan inte igen dig".

Ja, jag menar inte att jag är alldeles stunning men nog är jag förändrad och nog förstår ni att jag spinner som en katt av sådana fina kommentarer, uttalad av en av världens finaste 81-åringar.

Jag äter beef jerky. Min mamma tycker inte om det, galet nog, så jag tänker ta med mig påsen hon har fått. Hem till oss, hem till mig och min man som också älskar beef jerky.

Vi har varit hos en gammal vän till mig, min son lekte med hennes barn. Lite språkförbistring mellan min norrländska son och hennes småländska ungar, men det gick ju bra ändå.

Och så har vi bakat maffig kletig chokladkörsbärskaka och druckit massor av vin och sonen kollar mest på KISS hela dagarna, förslappat barn och förslappad mor. Men vi har det fint. Det har vi.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.