ikapiika 2.0

ikapiika 2008-06-17 22:09 (1 kommentar)
Jorå, de senaste veckorna har jag startat ett nytt liv, eller i alla fall förbättrat det gamla en smula. I förra tetxten skrev jag att löpningen var rätt otippad, det är ju inte hela sanningen då jag under tidiga tonåren var ett rejält löfte. Min tränare, tillika gympalärare, ville att jag skulle ta upp terränglöpning/orienteering, något jag tyckte var töntigare än töntigast, så jag blev medeldistanslöpare på bana istället, med inte alls lika lyckade resultat och där dog det intresset. Jag tror att jag egentligen hade kunnat bli en lysande orienterare då jag även gillar kartor men men…

I alla fall jag har fått ett springryck igen, inga långa sträckor men sådär runt 4 km varannan dag har gjort storverk för hur jag mår. Jag kombinerar detta med dagliga situps, ryggövningar och stretching och se… även om bebisflubbret finns kvar så är det hårt under och viktigast av allt, jag känner mig stark och snygg, inte bara degig och otränad.

I samma veva har jag tänkt mig att försöka mig på en sockertork. Jag har infört ett bonussystem där jag får poäng om jag klarar mig undan godis en hel dag och ytterliggare ett poäng om jag även låter bli fika/glass mm. Dessutom ger löpningen plus.
Vid 100p ska jag få nått fint, halsband eller handväska är målet just nu.

Vi får väl se vart det slutar, eftersom jag sitter dryga två timmar per dag i bilen förväntar jag mig inga underverk men det vore otroligt skönt att få känna sig vältränad igen och om magen plattar till sig på köpet så är jag otroligt tacksam.

Peppar

En springare till! Grattis! = )

Fint att du är tillbaka också!

2008-06-18 17:52:35


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk