Jag, ett jobbigt ex

kicko 2008-05-27 18:46 (3 kommentarer)
Nä, den här gången är det inte nåt ex som är särdeles jobbig - jag kom på mig själv med att vara ett sånt där drygt jobbigt ex som jag brukar avsky... men jag är trött och less och skiter fullkomligt i om min vägran att ta tag i saker ställer till besvär för motparten.
*4år gammal*

Exet och jag skaffade webbhotell ihop medan vi var tillsammans. eller jag skaffade och han fick plats där han med.
Sen har han blivit kvar där, och det är alltid jag som har betalat när fakturan kommit. Det kändes inte helt rättvist, så i år skickade jag den till honom med en fråga om det inte var hans tur att betala, och jag fick inte ens ett svar förrens ett tag efter att fakturan skulle vara betald - vilket innebar att jag betalade den i år igen. OCH blev förbannad efter ett tag och bytte alla hans lösenord. Vilket var anledningen till att han slutligen hörde av sig...
Nu har han förvisso mejlat i nåt försök till dialog om hur vi ska göra, men jag tappade all jävla lust och ork och har inte orkat ta tag i frågan tillräckligt för att ge honom ett svar. Vad spelar det för roll för mig liksom, jag HAR mitt utrymme.

Alltså har jag moget nog besvarat hans önskemål att komma åt kontrollpanelen för att göra mejlinställningar (de andra lösenorden, till ftp-konton, fick han tidigare) med "Ibland får vad man betalar för!". Det är pissigt, fult och omoget, särskilt när han uppfattar det som att bollen ligger hos mig eftersom han mejlat mig. Jag skulle hata mig lite för det om jag var nån annan. Men jag är så jävla less utan att egentligen ha nån större anledning till det.

Jag ska ta mig i kragen vilken dag som helst.

Vicky?

Fast jag tycker det var roligt! (Jag är ju själv omogen OCH inte den som drabbades av detta)

2008-05-27 22:51:27

aniara

Helt rättm High five ^5.
Du har ju försökt prata med honom vettigt och han har utnyttjat din snällhet. Att byta lösenord var bara så klockrent och att sen kommentera med "Ibland får vad man betalar för!" är också rätt för det visar ju att man inte jamsar med dig. Hans prylar ligger ju där dom ligger och när du orkar så kommer du kräva pengarna från honom eller be honom kliva av. Låt honom svettas lite.. han får ju liksom skylla sig själv om han inte är mer intresserad och kommer nu när det passar honom. Jag hade gjort likadant mot vem som helst som körde hans stil, ex eller inte.. Vad är det dom säger? Tuff love ;)

2008-05-27 23:37:37

Sysop

@sysop: Lånar ditt kommentarsfält lite :)

2008-05-31 02:18:50


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007