home home home on the range

Corn 2008-05-13 19:58 (4 kommentarer)
Nu är vi hemma igen. På svensk mark. Det var lite vemodigt de sista dygnen, vi var borta så länge och kom in i en lunk där borta. Här hemma har det blivit vår men annars är allt sig likt, vi har gått omkring lite halvmedvetslösa i dag, ena gossen sov i tre-fyra timmar mitt på dagen, sen har vi bytt däck på bilen och allt rullar på. Jag packar upp, ställer små inköp här och där, som kommer att påminna mig om resan. Vad sägs om en burk "Corn starch", bara för att den var snygg, eller den illande gula spanska espressoburken? Eller alla små plåtburkar med olika tabletter i.
Det är fina grejer som får stå i hyllorna och på så sätt förlänga resan. Jag nålade precis upp en meny från en restaurang i texas, eftersom sexåringen knäckte läskoden på just den menyn, han började ljuda "DRINKS" och sen rullade det på.

Förutom bagage som var på vift i fyra dagar råkade vi ju ut för en halsfluss. Och fyraåringens glasögon gick sönder, i skalmen, men lagades med silvertejp (givetvis på båda sidorna för symmetrins skull), och på vägen hem var planet från LA försenat så vi satt i fem timmar extra i London och glodde.

Men vi har lärt oss att det funkar, vi får inte panik vid sådana problem, när bagaget var borta åkte vi ju helt enkelt och köpte nya grejer och såg det lite som en utmaning. När pojken fick halsfluss åkte vi till akuten och fick det fixat. Vi har inte bråkat alls, utöver vanliga vardagliga småtjafs, vi har varit sociala och glada och trevliga nästan hela tiden.

Och nu är vi alltså hemma igen. Jag har 1300 bilder att gå igenom men i morgon ska jag åka till huvudstaden och jobba i två dagar och sen är det dags för jobb i Västergötland nästa vecka.

Tjock har jag blivit, vadderad med m'n'm:s runt röven tror jag, och ikväll ska vi äta svensk pizza som en avslutning på fläbberiet.

kram och puss.

sodan

välkommen hem! gud vad härligt med resande.

2008-05-13 20:01:46

nina

Välkommen hem och jag ser fram emot en massa finbilder! Kram

2008-05-13 22:54:15

hj

värsta coola tycker jag ni är hela familjen som vart på Amerikaresa allihopa!

2008-05-14 08:45:59

Tudorienne

Välkommen hem!

2008-05-14 08:57:02


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.