Just an ordinary day

AnnA 2008-04-02 13:20 (1 kommentar)
Vaknar vid 5 snåret. Hör att ytterdörren stängs efter särbon som kör till jobbet. Somnar om precis innan 6 och vaknar eter 5 minuter, jättetrött. Det hade varit bättre att kliva upp på en gång.
Lillebror är orolig och får gå ut, han mår illa. Jag hoppas det är för att hans mage är tom, och inte för att han fortfarande är sjuk.
Lockar i honom lite fil och några kulor uppblött hundfoder. Han somnar om och verkar lugn. Fortsätter att göra mig i ordning, kokar havregrynsgröt, tvättar håret, sminkar mig och kör till jobbet.

På väg dit lämnar jag av jacka o skor till äldsta dottern. Det är pappans vecka.
Jag har sms att jag kommer. Men givetvis pratar hon i telefon när jag ringer och ska säga till henne att gå ner. Istället får jag parkera bilen och knata 2 trappor upp med sakerna. När ingen öppnat efter 2 omgångar knackningar bankar jag på dörren. Då öppnas den och hon undrar surt varför jag bankar så??! Inte tack för att jag kom med sakerna.
Fattar inte hur hon blivit sån.
Blir irriterad och fräser åt henne. Men på väg till jobbet drar jag upp mungiporna och sms till henne lite skämtsamt. Inget svar.

Väl på jobbet är det full rulle.
En maskin till Singapore och en till Indonesien ska skickas. En kund i Indien krånglar om ändringar i en remburs. Måste ringa och överlägga med banken. Vi försöker vara smidiga och ändrar här istället. Hoppas det funkar så är snart denna affären också historia.

Nu har jag precis ätit lunch, wokade nudlar med lax och grönsaker som särbon fixade igår. Det var riktigt gott, även idag.
Åter till jobbet.

Well this is just another ordinary day.
Svejs.

AnnA

Det kom ett svar till slut, med tack och puss. Det gläder ett mammahjärta :)

2008-04-02 16:18:19


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007