Olag

Mea 2008-03-17 17:24 (1 kommentar)

Jag är i olag. Jag har en seg huvudvärk som dök upp igår, men som försvann under natten. Bara för att börja krypa fram nu igen. Och så är min mage ond. Jag vet inte vad den är ond på, men ond är den allt. Kanske är det den hemmagjorda pizzan jag gjorde igår. Emellanåt tror jag att jag är lite sporadiskt glutenintolerant också (på samma sätt som jag är deltidslaktosintolerant – Valios Hylaprodukter, I love you).

Och så är jag trött. Jag tror det kanske är lite vårtrötthet. Ska bli skönt med påskledigt. Funderar på att åka till föräldrarna över påsk, men jag vet inte än. Kanske jag borde stanna här och vila, eller göra lite jobb för min kurs i stället. Bara för att vi hade en så sympatisk gästföreläsare på senaste träffen. Och förutom att vara bra föreläsare såg han också väldigt trevlig ut. Ibland är livet roligt.

Jazz

Magar ska fan sköta sig själva och hålla sina problem på en lagom okänslig nivå. De kan väl krabba hur mycket de vill, bara de inte stör liksom. Och så ska de fan sluta med att svullna upp också. Vad är det för påhitt? Min mage kan få svullna av gaser när jag dör. Jag har inte tänkt att vara något vackert lik hur som helst. Magar ska veta sin plats. Basta!

2008-03-17 17:32:18


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk