Flyttkaos

kicko 2008-03-12 17:50 (2 kommentarer)
Här är kartonger överallt och jag hatar röran, oordningen och tanken på att det är lika mkt kvar i andra änden innan det blir ordning och fint igen. Flytten närmar sig och som vanligt hoppar en del bärhjälp av pga jobb och annat, men det är ju sånt man får räkna med.
Råttorna får inte så mkt tid de är vana vid, och är fullkomligt hyper när de väl är ute. Jag lyfte just upp fyra av dem och dumpade dem i köket (får nog gå och kolla till dem snart, innan de typ får för sig att stänga in varandra i micron eller nåt, man vet fan aldrig med de där djuren!) och stängde dörren om dem. Visst, de vill umgås men jag orkar inte hålla efter dem just nu - på det sättet får de åtminstone springa av sig lite. Alla utom Monster, som ligger och sover i buren nånstans.

När jag inte packar roar jag mig för närvarande i Illustrator, och konstaterar att jag verkligen MÅSTE skaffa mig en ny wacombräda snart. Jag har lånat ut min gamla till Söt eftersom den har seriell kontakt och min dator bara är begåvad med usb... pekplatta är lite meckligt att rita med, men det går framåt - några smakprov finns än så länge på kicki.kanske.net - och jag tar gärna emot fler förslag på illustrationer på de bokstäver som saknas.

Drällde förbi en rekryteringsmässa AF eller ams eller vilka det nu var arrangerade och störde mig mest på hur usla de flesta företag är på att nå ut med information i såna sammanhang (det kanske är mässor jag borde jobba med?). På de flesta montrarna gick det inte att utläsa vad de sökte för folk med mindre än att uttryckligen fråga nån av de 2-3pers som stod där och försökte prata med alla människor som hade frågor. Efter att på det mödosamma sättet (vänta på att en namnskyltsmänniska blir ledig och fråga "Vad söker ni för nåt då?") betat mig igenom ett tjugotal montrar kunde jag konstatera ännu en gång att det är fan att jag har för mkt självrespekt och uppriktighet för att bli säljare... kom därifrån med några visitkort och papper iaf. Det är tydligen helt förlegat att bära med sig sin CV i pappersformat till de där tillställningarna numera, alla vill att man reggar sig på webben.
Vilket jag förstår, iofs.
Det gjorde ju mitt första drag för dagen aningens onödigt - att gå upp till ram/reklamverkstaden här ovanför i rondellen för att dra ut några kopior av min cv. Fast helt onödigt var det kanske inte ändå. Jag fixade pappersstopp i deras snoffsiga kopiator (sonen, som är den som är teknisk, hade gått ut på ett ärende och pappan/ägaren visste inte hur maskinen funkade) och snackade en del med sonen när han kom tillbaks. Han sa att han har en del kunder som vill ha enkla hemsidor, som han visserligen kan göra men tycker är skittråkigt. Allstå lämnade jag ett ex av min nykopierade CV med honom och bad honom höra av sig när han behövde hjälp. =)

Det finns ett och annat att säga om den här lägenhetsaffären, säljaren och mäklaren, men frågan är om det inte är värt ett eget inlägg när allt är fixat och färdigt. Hitills är det i alla fall så att vi (micke) fått jaga mäklaren för att han alls ska höra av sig, vi har fortfarande inte fått komma och kolla på lägenheten för att inspektera att de saker som skulle åtgärdas verkligen har fixats och rent allmänt känns det inte som att mäklaren är så vidare intresserad alls av att göra nåt egentligtn JOBB för de pengar han får.
Om nån letar efter en bra mäklare i Norrköping kommer jag INTE rekommenera Remax, så mkt kan jag säga!


Nå, åter till kartonghelvetet...

Vicky

Vi är tyvärr kvar i götet denna helg, annars hade vi givetvis kommit och hjälp till. Malva är ju mycket starkare än man kan ana!

2008-03-12 22:08:44

Kristin

Åh, Norrköping? Nu blev jag alldeles homesick, vad gör jag häruppe egentligen?

2008-03-13 08:42:05


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007