jaha igen

Corn 2008-02-28 18:53 (4 kommentarer)
I dag efter en stressig men lökig dag hemma i soffan, böjd över datorn, så mäktade jag inte med tanken på att bara åka HEM HEM HEM efter dagishämtning, så vi drog till grannstaden, bara en sväng sådär, och gick in på leksaksaffären och drog runt ett tag samt köpte Råttatouille och sen köpte vi mat i luckan på The Golden Arches, och när jag körde därifrån med en flottig buffalo wing i ena näven och "Balls to the walls" väldigt högt på bilstereon, kände jag mig lite halvtrashig sådär. Barnen satt där bak och gjorde grymma hårdrocksminer och så ringde telefonen mitt i alltihop, så jag fick sänka volymen, torka av handen på jeansen och svara, skärpa till rösten och prata om tryckkvalitet istället.

Det är mycket jobb just nu, en del tvivel och funderingar, men jag duger än så länge, det funkar. I morgon är den jobbigaste jobbperioden ever slut, och i helgen vill jag helst ligga i en soffa och titta på tv hela tiden, varvat med någon utflykt.

Och så planerar vi en resa om två månader, jag känner mig alldeles virrig-darrig-stirrig när jag tänker på det.

I helgen ska vi se Ronny Eriksson och Euskefeurat. Wohooo!

Jag ber faktiskt lite om ursäkt, mina texter är jämt korta och trista, det är inte min avsikt men jag känner mig rätt splittrad av allt, av livet och jobben och familjen. Tröttman är svår ibland.

Smulmia

Åh... Euskefeurat! Nu blir jag avis...
Har sett dom en gång live för massor med år sen på "bygdegård" i stockholmsförort en iskall vintereftermidag som är ett av mina mysigaste konsertminnen! Allt var så perfekt så jag blir alltid glad när jag tänker på det... uschäkta att jag blev lite nostalgisk! ;)

2008-02-28 20:49:33

Pocks?

Det blir världsklass med alltihop. Och du är bra! Resan blir guld. Och innan det landar du ju här, håhå!

2008-02-29 08:24:57

ikapika

Dina texter är aldrig tråkiga. De är så härligt fyllda av liv allihop att jag redan längtar efter nästa.

2008-02-29 09:26:27

astrud

jag säger precis som ikapika och det är inte av snällighet, för varför skulle jag annars hoppa in här och läsa så fort jag orkar sitta på en datorstol? :)

2008-02-29 15:08:50


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.