Fotbollsmoster

Anni 2008-02-25 22:32 (2 kommentarer)
Här i huset råder nya tider! Jag har idag spelat fotboll för första gången på decennier, och dessutom frivilligt, utan att tvång från elak gympalärare. Till råga på allt hade jag kul under tiden! Att mina ben nu håller på att ramla av är bara en biverkan av galenskapen.

Dessutom serveras här monsterfrukost till två sömniga barn. Detta innebär att Monsters Inc. går på videon och dom äter fil och mackor. Dom är så snälla, äter allt jag lagar och tycker att fisksoppan är NÄSTAN favoritsoppan. Tack för den Kelda ;-)

Jag har idag även besökt två leksaksaffärer och en ICA, med två barn i hälarna och utan gnäll! Jag kan ta mamma-certifikat vilken minut som helst.

Ikväll när jag kom hem hade dom dukat fram kvällsmat åt mej, med tända ljus! Dom är så goa dom här ungarna så jag nästan får lust att behålla dom! Undrar vad deras mamma säjer om det...

Igår var vi och simmade och minstingen skulle simma till mej. Hans variant av hundsim är helt obetalbart. Själva simtagen är inte av någon variant jag nånsin sett i en simskola, men det funkar. Han är helt orädd och tuffar fram som en glad säl, helt outröttlig.

Här är en lycklig moster, märker ni det?

Bonita

Märker det mycket tydligt. Stor kram

2008-02-25 22:37:49

AnnA

Japp det märks, så fint :)

2008-02-26 08:43:01


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!