Moster planerar

Anni 2008-02-22 16:39 (1 kommentar)
Imorgon kväll kommer min Stockholms-familj hit. Min käraste syster och min gudson och hans lillebror. Jag ska få vara moster ända till onsdag, det ska bli så mysigt!

Tänkte börja med tacos och melodifestival på lördag kväll, det borde väl bli bra? Jag är så mån om att dom ska trivas och tycka det är kul här. Samtidigt vill jag inte göra massa stora grejor och planera allting heller, dom måste få skrota omkring och bara vara oxå.

Jag minns när jag var liten och hälsade på hos farmor. Det var små saker som var viktigast, vardagsrutiner som gjorde det speciellt. Farmorsbulle med kardemumma, hur det luktade när man kom in i lägenheten, linnehandduken på toan. Det minns jag ännu. Där fanns en tidlöshet i att ingenting förändrades.

Undrar vad som är "hos moster"-saker för mina barn nu? Jag vet några saker, min söta katt på stolen i sovrummet, en prydnadssak på pianot, kanske att läsa Pettsson... Barn ser världen annorlunda och det vore roligt att kunna läsa deras tankar ibland!

Jag skulle vilja ge dom det jag fick. Känslan av äventyr och trygghet på en gång, att få odelad uppmärksamhet och bli lyssnad på.

Kanske tycker dom det är jättetrist hos mej, där det inte finns några kompisar som vill spela fotboll, inte händer nåt särskilt, inte finns några coola dataspel eller leksaker... Men jag hoppas dom kan få nåt annat, nåt som inte finns hemma.

Morris

Jag slår vad om att dom älskar att vara hos moster Anni!
Kram

2008-02-22 20:34:12


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!