Jag packade

AnnA 2008-01-28 12:06 (3 kommentarer)
ihop mina sårade känslor och tog mig samman.
Life must go on...

På fredagskvällen beställde jag pizza till oss.
(De hade ingen med nudlar på ;)
Däremot var jag trött och okoncentrerad så jag tog första bästa lapp hemma och ringde.
Gissa om pizzabagaren såg förvånad ut när jag skulle hämta pizzor han inte bakat! Och gissa om jag skämdes? Bara att köra 1,5 mil för att hämta pizzorna på rätt ställe. Det visade sig att jag hade ringt pizzerian i grannbyn. Bara att köra 1,5 mil istället för 500m.
Lite humor har jag kvar, så jag kunde faktiskt skratta åt eländet :)

På lördagen körde jag och dottern till stan och köpte lite kläder till henne. Fortfarande rea, så det blev fina kläder till bra priser.

Särbon trillade in på em efter att ha jobbat natten. Samtidigt kom kära systerdottern förbi på fika. Nu är hon havandeskapsledig. Om 1½ månad ska hon bli mamma, fint.

Och på söndag kväll kom andra dottern tillbaka efter veckan hos pappa. Och inte med ett ljud nämnde han underhållet han ska betala för att stora dottern bor hos mig på heltid. 2 gånger har jag redan tagit upp det med honom. Skulle dottern bo hos mig på heltid, gällde försäkringskassans regler. Avstod diskussion igår eftersom jag inte ville barnen skulle höra. Tror han jag ska ha allt jobb med dottern och dessutom betala för det?
Trött är bara förnamnet.

Ikväll är det IUP samtal på skolan.
Hoppas det blir bra.

vajlan

men om han inte betalar kan du väl göra upp med FK direkt? jag vet inte hur mkt han gett dig eller ska ge dig, men de där 1273 ska du väl kunna få i vilket fall, utan hans medgivande? hon o andra kan ju styrka att hon är där jämt? jag hade hela för min stora från början o tog det med kassan utan att passera Gå (hennes far, eftersom han inte är talbar). lycka till!

2008-01-28 12:55:51

AnnA

Vi har kommit överens om att hon bor på försök hos mig någon månad först. Därav känns det onödigt att behöva dra in FK.
Han tycker det inte är så bråttom bara. Medans jag har faktiska matkostnader o annat redan från första veckan ju. Man skall tydligen enligt FK betala i förskott.
Vi får väl se, han brukar inte vara snål.

2008-01-28 13:05:46

vajlan

aha, ja då så... hoppas det ger sig, det är inte roligt att behöva TJATA om sånt.

2008-01-28 13:12:32


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007