Omhändertyckt

Anni 2008-01-07 10:20 (inga kommentarer)
Mina bästa, bästaste vänner finns här som ett skyddsnät omkring mej. När jag var ledsen och inte riktigt lik mej på nyårskvällen fick dom mej att må bra ändå. En varm, lugn och lagom galen fest som kändes helt rätt trots allt, dans till Wilmer X (!), kommentarer över min generösa urringning, pussel och champagne. Det var en sann fröjd att se alla dansa huller om buller. Breakdansande och hip-som-happ-hoppande småbarn och vilda vuxna som buggade rakt in i möblerna! Ja du milde ett sånt tjolabaloo! Inte ens Moster Panelhöna kunde hålla fötterna i styr! :-)

Sedan inbjudan till familjelunch med alla barnen. Klart jag skulle vara med. Tåreskvättar blandade med skratt. Läskig barnfilm i soffan med tillstånd att somna under reklampauserna. Sen iväg på shoppingrunda för att skingra tankarna. Och jag känner verkligen hur alla dom där sakerna förankrar mej i vardagens verklighet med små lyckostunder. Bara att dom finns där och orkar vara bredvid och inte drar sej undan och låter mej vara ifred.

Ut med Bästisen och hämta in sängkläderna från vädringsstället. På med påslakan, när man jobbar ihop går det mycket fortare. Små vardagliga praktiska detaljer som är precis vad som behövs när känslorna är upp-och-ner. Och så kommer en ledsen-attack igen och Bästisen kramar lite och sen skickar hon iväg mej med ett "Äh, gå och snyt dej!" och det är bara precis just så!

Omgiven av omtankar och kärlek och jag mår bra. Faktiskt!


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!