hink och spade

Corn 2007-10-17 16:50 (3 kommentarer)
Är alla på hypodea lite hösttrötta? Det verkar så gleeeest med uppdateringar, eller inbillar jag mig? Jag väljer att tro att det är så, att jag är i gott sällskap i den här höstkoman.

I dag gjorde jag ett besök i pappershandeln. Jag älskar att stå och fingra på olika pärmar och provskriva med pennor och kika på pysselgrejer. Endast ett par mappar och några pennor fick dock följa med hem men åh vad jag älskar mina fina pennor.

Mina rara söner är helt pysselfixerade och efter dagis sitter de vid köksbordet i ett par timmar, och bara ritar/klipper/klistrar/tejpar, båda två. Frågar om bokstäver och siffror och viker pappersflygplan. Det är en charmig kreativ röra och vi skalar ett par clementiner och jag sitter bredvid och är assistent och surfar lite om vartannat. Och just idag tycker jag att det är lite för mycket åttitalsrock här hemma så nu försöker jag smyga in lite punkrock istället. Dels the Clash men också svensk nittiotalspunk med Räserbajs. Gruppen som stod för 1995 års kanske bästa låt: Alinge Texas.

Och nu ska vi göra pannkakor i kväll ska vi läsa om barnens dag i Bullerbyn.

Det var dagens höjdpunkter från den halvnorrländska landsbygden. Over and out.

Anni

*fnissar* Kan rockgrupper heta vad som helst nuförtiden??

2007-10-17 17:19:23

aniara

Jag tycker hela dagboksvärlden verkar mer eller mindre hösttrötta just nu. Coma for the masses. *fnissar åt Räserbajs för det var ett tag sen som sagt*

2007-10-17 21:08:37

vajlan

pennmani är en trevlig egenskap. jag blev alldeles glad när jag kollade in annelito som blommanfördagen länkade till. nu blev jag glad igen. jag vill inte uppdatera hela tiden, det känns pinigt. fast jag gör ju det mkt ändå. nu blev jag sugen på att plocka fram kassetten (!) med London calling också.

2007-10-18 12:30:51


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.