me and my boys

Corn 2007-10-16 16:36 (1 kommentar)
idag är jag och mina två minsta boys själva hemma eftersom fadren är bortrest i ett par dagar. I morse hade jag en helvetisk dagislämning av femåring som huxflux inte ville vara på dagis, det var skrik och vrål och tårar och fastklamring. Jag fick vara bestämd och handfast och sen gick jag därifrån med dundrande huvudvärk och grät i bilen hem. Efter en halvtimme ringde jag och då var allting bra igen och gossen hade låtit sig tröstas och kramas av en fröken. Bra så. Fast min enorma huvudvärk satt i länge.

Sen åkte jag till stan och tittade på nytt objektiv till kameran, en gång i tiden kunde jag lite teknik, nu får jag migrän bara någon nämner ordet "brännvidd". Det är lite pinsamt att stå där med en bra och fin kamera och inte kunna nån teknik. Fast lite trotsigt vill jag ändå hävda att jag duger hyfsat som fotograf. Trots min brist på kunskap.

Sen åt jag lunch i stan med en vän och så åkte jag hem och jobbade en smula och sen hämtade jag mina glada barn. Nu ska vi göra godis.

Björnbeteendet är fortfarande sjukt aktuellt. Jag vill bara mysa och äta och ha det fint och mysigt och bra. Och gärna lite pengar också.
Imorgon ska jag på jobbmöte. Då ska jag få lite arbetsledning - något som tycks vara nödvändigt för mig just nu.

aniara

Känner igen det där med Björnbeteende. När de är sommar, sol och varmt får man nästan anstränga sig för att komma ihåg lördagsgodis. Nu får man säga till på skarpen varje dag att det inte är lördag..

2007-10-16 19:22:22


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.