läget

Corn 2007-10-11 21:10 (6 kommentarer)
Idag kom snön. Fast först åkte jag till stan med mina barn, det har blivit en torsdagsritual att åka till stan eftersom lillRogga går på en aktivitet på kulturskolan då. Vi brukar börja med att gå på stans orientaffär, eftersom vi är alltid ute i lite för god tid. Sist köpte jag "kaffirlimeblad" eller hur man nu skriver det, och när jag lagade curry häromdagen sa lillRogga "det luktar torkade limeblad", och jag bara "vaddå?" och han "ja, som det luktar i den affären där vi köpte torkade limeblad."
Alltså curry.

Idag blev det torkade tranbär, torkad ingefära, torkad kokos, libanesiskt bröd, räkpasta (nån liten burk med gegga i), fisksås, kokosmjölk och ingefärskarameller. Samt "soursops candy", jag vet inte ens vad det är. Jag handlade alltså en del och när jag hade betalat och fått mina påsar sträckte affärsägaren fram två små plastdjur, som han tog ur nån låda, till mina barn. Inte nåt nytt, utan några halvgamla små leksaker. En gris och en grön struts. Och jag fick en liten liten fazermintchoklad. Haha, såna där personliga extrapresenter får man minsann inte på hemköp!

Och ja, idag köpte jag ett rött plagg. Första på jättelänge. Och det är fint. Men åh, jag är en sån sucker för svart-vitt-grått. Idag hade jag mina svarta jeans, gråvitrutig storskjorta, trånga skinnjacka, svart halsduk, svart-vit-randiga fingerlösa vantar, och grå converse. Visserligen bekymrade jag mig en smula över min rear end som är fasligt stoooor, men för övrigt tyckte jag att jag var ganska snygg. Om man får tycka så i en dag eller två. Svart-vit-grå med blonda luggen och tjockt med eyeliner. Överårig poptönt, återigen. Fast näää. Inte dissa mig själv. GUUU vad snygg jag var idag.

Och sen till glasögonstället med den ena sonen medan den andra skuttade runt som ett ystert litet lamm med de andra barnen. Alla de andra kommer från stan och vi kommer från hålan utanför, så vi känner ingen men det är nyttigt och bra att träffa andra kids i samma ålder, det är jag säker på. Idag tyckte en pappa till en kille att våra rara söner borde få träffas lite mer, så han föreslog att vi ska följa med dem hem efter dramaleken nån kväll. Han skrev upp mitt mobilnummer på en minimal lapp och ja, nu blir det kanske playdate. Som är ett fånigt ord. Fast sen kom jag på att jag glömde att förhöra mig om husdjurssituationen, om det finns husdjur, eftersom jag har en både allergisk och hundrädd son. Men det löser sig. Kanske. Sen hade vi en dejt med barnafadern på en restaurang och åt middag där. Det hör också till torsdagsritualen.

Utöver det har jag idag bokat ett jobb som ska bli så roligt att göra, det var ett bra tag sen jag verkligen kände ren och skär entusiasm på det viset.

PS: Soursopscandy var superäckligt, jag smakade precis. Det smakade urin. Imorgon ska hönorna få äran att äta upp rubbet.

c.

Jag visste faktiskt inte vad det var, så jag slog upp det. Fanns massor av länkar, ju!

http://tinyurl.com/3agd6y

2007-10-11 22:38:38

Baumbi

snö alltså. det är ju helt galet. burr. Lotta Kühlhorn var en sån man vill bli kompis med förresten, lika färgstark som sina illisar. men jag fick bara tunghäfta sådär som man får framför idoler. fjortisjag. ingen kan vara sådär popsnyggig som du är förresten. jag får aldrig till det riktigt. i morron ska jag ha eyliner och tänka på dig. yeah. xoxox fjortis-baumbi

2007-10-11 23:25:19

madonna

Åh, Jag längtar efter snö.

2007-10-12 06:24:32

Rolf

Snö är gott...så länge den inte är gul :)

2007-10-12 08:09:45

leaves

Om du är ett överårigt popsnöre är jag ett urgammalt. Jag är precis likadan vad gäller kläder. Även om jag KAN klä mig som en "normal" 34-åring så föredrar jag svarta (eller rutiga eller randiga) jeans och nån cool top till + Converse. Eller svart klänning och randiga strumpbyxor och Dr Martens, typ. Jag tänkte på det häromdagen att jag undrar när jag ska bli "vuxen" klädmässigt. För jag kommer nog aldrig att tycka det är snyggt med blus och linnebyxor, liksom... Förmodligen är jag patetisk som fortfarande klär mig som en tonåring emellanåt, men vad fan, det är mitt liv - jag får göra som jag vill. Faktiskt.

2007-10-12 12:17:45

vajlan

när jag läser om din outfit skulle jag vilja göra nåt illrött smycke till dig, o så på med lite hjärtröd mun! åååh så fint! jag blir alltid så till mig av rockabillydonnor på t-banan o vill säga att de är fina, men det brukar inte falla i så god jord att ge tjejer komplimanger så jag låter bli.

sour sop ska vara samma som guanabana, som man ser i läsk o annat. som frukt är den god i alla fall.

2007-10-12 13:29:15


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.