Hårproblematik

Mea 2007-10-11 17:10 (5 kommentarer)

Jag hatar mitt hår. Det är nyklippt och nyfärgat och borde vara en fröjd att umgås med, men mitt hår och jag är ingalunda goda vänner. Hur fixar ni andra med ert hår? Jag måste ha i någonting imitt hår för annars ligger det platt och elektriskt runt mitt huvud. Men uppenbarligen gör jag något fel eftersom det ändå, trots mina anträngningar, ligger relativt platt och är... allmänt tråkigt. Mitt hår är lite längre än ner till axlarna och hyfsat uppklippt, men ändock har volymen tagit semester och finns inte inom sikte. I hate it.

(Jo tack. Samtalet i fredags gick rätt bra. Snälla kvinnan fick mig att inse vissa saker, och den här veckan känns det åtminstone temporärt bättre. Hon sa att jag fick återkomma om det behövdes. Bara vetskapen om det gör att världen känns lite mer lätthanterlig.)

(Nope, vet inte heller vad han som inte vill ha ett förhållande med mig riktigt menar. Uppenbarligen anses jag å ena sidan vara "drömkvinnan" (?) men å andra sidan så anses jag definitivt inte vara det.)

Bonita

Jag tror inte du vill höra hur nöjd jag är med mitt hår just nu. Hur jag bara blåser det torrt på morgonen och sen använder ett spänne i nacken och luggen är så där perfekt och jag faktiskt kan tycka jag är skitsnygg så länge jag håller mej till små speglar som visar bara ansiktet.....
så jag säjer inget.....

2007-10-11 21:39:07

crackgrrl

Mitt har ar platt som en pannkaka och spikrakt, men det ar for att jag vill ha det sa... :) Borsta varje morgon och sa ar det klart! Kanske du kan be din frisor om tips? Det jag vet om harprodukter ryms pa en lillfingernagel, jag skulle fraga en expert som kanner till din hartyp etc!

2007-10-11 22:23:48

vajlan

och själv ser jag ut som troll men det får vara så nu tills jag kan gå till frissan o klippa av lite. jag gör absolut ingenting med det. inget bra råd från mig alltså.

2007-10-12 13:49:57

Peppar

Produkttips för platta barr: Thickening-serien från Bumble & Bumble. Det finns schampo, balsam och stylingspray. Dyrt, men värt varenda krona. De funkar skitbra till och med på mitt hår, som är midjelångt och väger nåt ton.

2007-10-12 14:10:23

Mea

Tack för tips! Vi har blivit mer vänner den här veckan, av någon anledning...

Ska söka reda på Bumble & Bumble och kolla in det!

crackgrrl: Ditt hår är ju platt och snyggt! Mitt är bara platt och... platt, liksom. ;)

2007-10-17 16:44:49


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk