barnatro

Corn 2007-10-02 11:53 (3 kommentarer)
Att läsa vad någon annan har drömt är bland det tråkigaste som finns, men ändå:
inatt drömde jag om en tredje son. Alla som känner mig vet att tankarna på en trea finns där, men som något abstrakt, i framtiden, och inte särskilt väl förankrat någonstans.
Men i drömmen, jag var gravid, och så en dag kom min mamma på besök och då hittade hon min bebis i trädgården, nyfödd, frisk och kry, så hon bar in honom till mig och jag kunde inte fatta hur han hade hamnat där men jag var ändå glad och tacksam för jag hade inte ens känt att jag födde barn, men det hade jag gjort på något vis - kanske i sömnen? - och jag bar runt på honom och sa till alla "tänk! nu har jag tre söner! jag är trebarnsmamma!" och visade upp honom för min man som kom hem från nåt och sa "kolla! är han inte fin?!" och så provade jag olika namn som lät bra.

Damn. En fin dröm. Fast jag tror att den betyder att en längtan finns där, men att jag är för oansvarig (eller är RÄDD för att vara för oansvarig) för att klara ett barn till.

Annars har jag precis klämt ner mig i ett par svarta byxor, nya, som var för små när jag köpte dem. Fortfarande lite för små, eller för trånga, men det går, och tar man på sig den där nya gråvitrutiga storskjortan så täcker man röven ganska bra och känner sig på kuppen rätt okej och ganska snygg.

Nu ska jag äta rester till lunch och sen åka till ett möte som jag hoppas ger något.

Pocks

Oh. Fast det är nog mer rädsla för oansvarighet än faktum om du får en trea. Kör så det ryker när du är ung och frisk säger jag. Bring him on!

2007-10-02 12:43:56

aniara

Hallå? Hör du inte att han pratar med dig och säger att han är på gång. Nu får du ta emot honom, han ger dig små tecken hela tiden att han vill komma till er. Klart att du inte behöver vara rädd för nr 3. Du är ju en jättebra mamma så trean slinker in och har redan en ledig plats i bilen och vid matbordet. Kram på dig!

2007-10-02 17:57:30

ikapika

Jag tycker också att du verkar lååångt ifrån oansvarig. Vad du beskriver om dina söner så verkar du vara en av de bättre mammorna jag någonsin stött på. Klart du klarar det, om du (och mannen) vill förståss.

2007-10-02 17:59:56


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.