Cast no shadow

Corn 2007-09-05 21:26 (6 kommentarer)
Tack för svar igår: Jag har ju världens smartaste femåring, han har så skön stil. Redan igår sa han "jag gick inte därifrån, för det kan ju inte han bestämma" samt "jag blev så förvånad, ja alldeles PAFF, att jag inte sa nåt alls!" och idag sa han "jag hämnades genom att stå kvar, när han kallade mig det där fula". Han har integritet, killen, och det är jag glad för. Det var så roligt sagt, att hans hämnd var att stå kvar.

Hursomhelst, idag pratade min man med dagisfröknarna och de hade ju inte hört det igår - annars hade de ju sagt något.

Jag har varit i Stockholm och jobbat (och som vanligt dissat mig själv ganska kraftigt efteråt, i mitt huvud) och träffat två fina fina bönor i form av Pocks och Betty. Yeah. Fint! Kaffe och glass och porslinspromenad. Igår hittade jag en ny kjol som är lik min förra, den trasiga och fula, så jag känner mig rätt fin. Jodå. Ibland så.

Nu har jag en lång jävla to-do-lista men av någon anledning har jag inte så stor lust att jobba, snarare tvärtom. Jag känner mig folkskygg och sur, eller inte sur, men bara jättejättetrött, med en liten ångest som skrapar i bröstet på mig. Krafs, krafs.

Inte höll min plan att se första avsnittet av (HYPADE) Heroes heller. Jag orkade inte. Däremot tänker jag orka se Mia och Klara. Nu börjare!

Pocks

Du ÄR fin och gossen kool. Hela familjen kool. Ni är så bra så bra, ack ja.

2007-09-06 08:59:48

Bettty

Tack för trevligt porslinssällskap!

2007-09-06 09:10:04

Baumbi

jag kollade på Heroes. don't do it! ett avsnitt och man är fast :P (ps. blandskivan börjar ta form minsann)

2007-09-06 09:51:50

sodan

baumbi - oj ja. jag har ju ingen tv men jag var dum nog att kolla in på en såndär tv-sida och nu sitter jag i heroesträsket. ajajaj.

2007-09-06 09:54:59

Skylla

Du, Corn-flickan, som kan sånt där, hur är det med tuppar egentligen? Brukar de gala en förskräcklig massa så att grannarna blir sura, eller är det bara att det kan bli så om man har otur? Är vissa individer mer galningsbenägna, eller vissa raser snarare?

2007-09-06 11:44:10

Corn

Våra tuppar galer.... Eller golar... eller vad det heter. :) Fast vi har tre och då blir det ju lite konkurrens. Det är ju inte så att de gal hela dagen (som Jussi i Tuppens Minut!) men visst låter de. Sommartid är de uppe vid fyra och skräller! Men - det beror ju på hur ni bor! Bor ni i ett radhus kanske det inte är att rekommendera, bor ni mer fritt är det väl helt okej med tuppar? Å andra sidan är det ju inte ett måste med tupp även om hönorna blir lite mer harmoniska med en sån i närheten.

2007-09-06 12:58:06


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.