På gång igen

Anni 2007-08-09 21:23 (2 kommentarer)
Tog mej i kragen och kom i väg till Danmark en sväng! Det var precis vad jag behövde - en tredagars minitågluff, men ryggsäck och trötta fötter. Ibland måste jag påminna mej själv om att världen finns därute, bortom vardagen.

Mitt vardagsliv är så oerhört välorganiserat. Det är inte med flit, jag är bara en sån där strukturerad typ och sen är jag dessutom lat, så om jag kan göra nåt snabbt och effektivt så gör jag det utan att tänka på om det finns nåt roligare och mer kreativt sätt. Därför behöver jag komma iväg ibland och leva utanför mina vanliga ramar. Det är skönt på nåt vis att sticka iväg, utan att ha bokat nåt, bara för att bevisa för mej själv att det GÅR att hitta hotellrum i sista minuten och att saker och ting löser sej utan att man funderar och planerar.

Frihetskänslan kom redan i Helsingborg. Tog färjan över och stod ute på soldäck med storm i håret och frös och kände mej levande. Sen är ju Danmark lite annorlunda - inte mycket, men precis det där lilla extra som gör att det känns lite roligare. Hilleröd är fint. Och Fredensborg, med ett slott som är lite som Drottningholm, med stor park runt. Där lyckades jag tajma in en kvällsföreställning ute, som parkteatern ungefär, med kungliga danska baletten. Smockfullt med folk, säkert flera tusen, med picknickkorgar på gräset och sen en underbar föreställning!

Åkte runt och bara strosade omkring och kollade på vad som föll mej in. Avslutade med Lund, i hiskelig värme, och sen var det skönt att komma hem igen. Idag har jag legat och solat hemma på stranden och lyckats bränna ryggen. Sen har jag varit hos tandläkaren oxå, för hundrafemtielfte gången. Halva den provisoriska fyllningen ramlade ut igår, men det var tydligen ingen fara, han bara petade på lite ny, så nu smakar jag sån där hiskelig pepparmint i munnen igen. Försökte jaga iväg den med lite kvällsmat och jag vill inte skryta eller så, men jag är en jäkel på att grädda pannkakor och ännu bättre på att äta dom, med hemlagad hallonsylt! Mums!

NU, precis i sista slängen av min semester börjar jag äntligen få lite sommarkänsla! Nu vore det läge för fyra veckor till ju!

madonna

Precis. Det borde ingå en semester efter semester, iallafall en vecka eller så...

2007-08-09 22:17:50

Bonita

PANNKAKA!!!

2007-08-10 10:41:35


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!