Pimp my pipes

Lisasan 2007-07-24 16:16 (1 kommentar)
Nu är stammen bytt, men lukten kvarstår. Det mest sannolika är att vi har en död råttdjävel till, som ligger någonstans i golvet eller bakom avloppsrören där det är omöjligt att komma åt. Rören var dock i riktigt dåligt skick, så att vi nu fått bytt känns bra, även om det inte var där felet låg. Men på något sätt känns det som att det måste hänga ihop. Jag vet bara inte hur.

Kanske dog råttan så nyss att den precis börjat lukta. Kanske var det så att vi hade ett stopp i avloppet (det kändes så) och att det var början till den dåliga lukten. Sedan när vi bröt upp väggen luktade det ve och fasa, men det kan ju ha varit så att död-råtta-lukten fanns först men var instängd? Nu har vi i alla fall köpt Yocoair-spray och påsar. Vi ska hänga upp påsarna i utrymmet som luktar, och stänga till väggen. Något annat finns inte att göra. Och sedan ska vi ta det lugnt, för nu vet vi att stammen inte kommer gå sönder i morgon.

Kanske är det så att råttan faktiskt gjorde oss en tjänst? Hade vi inte känt lukten hade vi inte brutit upp väggen, och då kanske vi hade stått där med ett helt sprucket rör om några veckor. Eller månader eller år, det vet man ju inte. Men kanske räddade råttan oss från en större katastrof? Man kan ju hoppas.

Just nu funderar jag på om jag ska pimpa rören innan vi sätter igen väggen. Måla dom är dumt, men lite treliga band och rosetter, lite glitter och glam är väl inte fel på fina nya rör? Nästa gång vi öppnar väggen kommer vi säkerligen bli glada av lite pimpade rör! :)

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may