Bortskuren hud

Lisasan 2007-07-18 17:09 (1 kommentar)
Fy fasen vilken mes jag har blivit. Var hos hudläkaren förut för att ta en hudbiopsi. Det visade sig behövas två biopsier, en med frisk hud och en med angripen hud. Mina fläckar på armarna är typiska för SLE, det var ju bra att få det bekräftat av en specialist.

I alla fall skulle det tas två prover. Läkaren (som jag först trodde var praktikant, hon såg ut som typ 22!) bedövade snabbt, började karva lite, och jag tittade självklart väldigt långt bort. Hjärtklappning, svimningskänsla och yrsel. Vafan, två små sketna hudprover?! Fyra millimeter hud på vart ställe. Hur svårt kan det vara, hur illa kan det gå? Men ändå, jag avskyr att ligga under kniven!

Nu tänkte jag duscha, men hur kul känns det med två hål på armen? Jag bävar verkligen för de kommande dagarna innan det är riktigt läkt. Som sagt, jag är en riktig mes.

På tal om någonting helt annat fick jag en rejäl skrattattack förut. Något så tragiskt som den stora flygolyckan fick en komisk vändning. Aftonbladet hade som vanligt lagt ut en text utan korrläsning, och i texten fanns förutom flera grova stavfel och meningsbyggnadsfel en mening i stil med "mannen var förkrossad eftersom hans såg fanns ombord på planet".

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may