Inte som

AnnA 2007-06-13 11:01 (4 kommentarer)
jag tänkt det. Den mörkröda färgen krånglade när jag målade fondväggen igår.
Den blev lite flammig, inte bra.
Slutmålningen måste bli bra, för jag orkar baske mig inte måla fler gånger än nödvändigt.
Frågar mig om det var för varmt? Gammal färg kvar i rollern trots omsorgsfull tvättning?
Grundfärgen reagerade med den röda?

Jag måste eliminera alla saker som kan gå fel. Alltså ska ny roller köpas idag. Det har dessutom blivit svalare och nu är väggen målad en gång med rött. Visserligen lite flammig men dock röd. Dessutom skall jag köpa en list till snedväggen i det andra sovrummet.

Innan jag körde vattnade jag blommorna. Klätterrosorna har startat nu och skjuter flera nya skott. Vresrosorna står kvar i trädgårdslandet i väntan på rabatten. Tyvärr har några gett upp, de klarade inte så sen plantering i värmen. Fast de är lätt att komplettera med fler.
Stoppade näsan i mina rosa pioner innan jag körde, oh vad de doftar underbart. Jag är så lycklig att jag ska få en trädgård igen.

Annars tycker jag att det går sakta. Men det är svårt att jobba heltid och renovera samtidigt. Denna veckan har jag bott hos särbon, vilket är bra för Lillebror. Han får springa fritt nästan hela dagarna då. Svårt, för det innebär att jag måste köra först om lägenheten för att vattna blommor och ta in post, sen vidare till huset och sen till särbon för att sova.
Jaja, hur man än vänder sig har man den där bak :)
Jag längtar tills jag har flyttat och min semester.

Tjingeling!

Anni

Du får ta en sak i sänder! Låter fint hur som helst! DEt var säkert värmen, inte ens färg orkar väl se bra ut när den är så svettig? ;-)

2007-06-13 11:18:51

EvaP

Min målare sa just i går att om han skulle måla med färger som rött kunde han inte ha vit som grundfärg. Jag tror du själv har kommit på orsaken. Om han har vägarna förbi i dag ska jag fråga hur han hade gjort.

2007-06-14 07:52:07

EvaP

Det är exakt det jag också längtar efter - tils flytten är gjort och semestern kommer.

Kram.

2007-06-14 07:53:00

AnnA

Anni, jag försöker ta en sak i taget. Fast det är jättesvårt när man ser allt som behöver göras.

Eva, att grundfärgen "lyser igenom" kan jag förstå, men här blev den röda färgen flammig av vitt? Nåja, nu är väggen röd så det är bara att måla vidare. Orkade inte mer än köpa sakerna jag behövde igår. Det blev inget målat.
Hoppas orken är lite bättre ikväll.

2007-06-14 08:43:17


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007