Det går sakta

AnnA 2007-06-12 16:24 (2 kommentarer)
men säkert. Nu har jag börjat färdigmåla det andra sovrummet. Väggarna har blivit ljust gul/aprikosa. Trodde nog inte det skulle slå mot aprikos utan bara gult. Men det blev fint.
Jag hann knappt få på färgen på väggen innan den var torr i värmen :)

Ute grävs det vidare på rabatten vid tomtgränsen som ska bli roshäck. Det är ett drygt jobb. Särbon gräver och svettas när vi är där. Den måste bli över 1 meter bred och mer än 20 meter lång.

Jag har dessutom sett rosbågen jag vill ha vid entrén. En dubbel i trä med rutmönster på sidorna och välvda bågar över entrén. 2500:- kostar det kalaset ungefär. Hm, får nog stå på önskelistan ett tag..

Där finns en vattenförening som gått ihop så där finns utkast på tomten för att ta vatten från ån. Alldeles gulbrunt vatten. Jag innbillar mig dock att det innehåller allehanda nyttigheter för växterna.

Nu är det kväll igen och det är fortfarande väldigt varmt. Det har börjat blåsa lite, det hjälper ju en del. Hoppas jag orkar måla på fondväggen senare. Måste till trädgården och vattna i alla fall.
Tjingeling!EvaP

Åhh...du och jag, Anna!

Jag har haft en bra dag och jag känner mig så nöjd och belåten. Fast jag har en målare till hjälp, det är jag glad för eftersom det var sex-sju lager tapet att ta ner.

Jag längtar tills jag flyttar in.

Din roshäck låter som en fantastisk idé. Själv funderar jag lite på min balkong - nu vill jag ju ha något varaktigt.

2007-06-12 19:32:02

AnnA

Det är roligt när det blir bra. Inte lika kul när det krånglar, som för mig igår. Färgen ville inte riktigt.
Rosor på balkongen fungerar utmärkt, fast inte en hel häck kanske :)

2007-06-13 11:50:27


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007