Hemligheter... (uppdaterad)

Lisasan 2007-05-31 12:59 (inga kommentarer)
Får man vara ute i trädgården och pyssla sådär lite lugnt fast man är hemma från jobbet? Jag har varit hemma sedan igår, men dålig hals. Fast just halsen är inte så fruktansvärd kass egentligen, utan problemet är att mitt immunförsvar går åt skogen så fort jag får en liten infektion. Så jag har gått omkring med ont i bakhuvudet (sitter en lymfkörtel där som alltid spökar) och ont i ena lungan igen några dagar. Det innebär ju inte att jag inte kan vara utomhus, utan kanske mest att jag bör ta det lugnt och inte stressa. Tror jag?

Det behöver ju grävas i trädgården, men det får jag väl vänta med. Rensa lite ogräs eller flytta smultronrevor kanske är ett bättre alternativ. För jag gör ju ingen nytta när jag bara sitter inne.

Jag var nyss ute och hämtade posten. Den stora hemligheten som jag beställt från Spanien kom idag, och sambon hann lämpligt pipa iväg till bussen precis innan jag sträckte ner handen i brevlådan. Yes! Efter nästa måltid ska hemligheten användas, och sedan får vi se. Kanske kan betonghäcken bli en nättare modell på några månader, annars har jag förlorat ett par hundringar. Och även om den stora hemligheten inte är allt så tror jag helt och fullt att det är en bit på vägen.

Nej, flytta smultron var det. För det är väl inte fel bara för att jag har lite ont i halsen / lungorna / bakhuvudet med mera.

---

Uppdatering:

Så gjode jag då ett försök. Flyttade med stor möda sisådär 20 små smultronplantor, vattnade och gick sedan en vända i trädgården. Alltsom allt på runt 30 minuter. Nu är jag helt slut, så även om det inte strider mot reglerna att flytta smultronplantor när man är hemma och sjuk så är det uppenbarligen inte vad jag ska ägna mig åt idag. Nu ska jag i stället släpa mig upp i duschen, sedan käka lunch och glo på tv. Det är rätt sysselsättning en dag som denna. Trots att solen skiner.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may