Efter

AnnA 2007-05-29 12:01 (inga kommentarer)
jobbet kör jag direkt hem. Det är ju bra, om man inte glömmer att tanka först. Hm, färddatorn sa mig att det inte var många droppar kvar i tanken när jag kom hem.

Väl hemma slänger jag i mig lite mat. Samtidigt ringer jag och beställer tapeten som äldsta dottern ska ha som fondvägg. Sen tar jag hunden och kör till huset. Där inser jag att det är mycket jobb kvar innan rummen blir färdiga. En del måste göras om, suck! Systersonen har haft lite väl bråttom med att börja måla. Underarbetet var inte färdigt överallt, det måste spacklas och slipas igen.

Nu får jag dessutom ångest över hur han ska ta det. Inte betalar jag honom någon större summa heller, och han har lagt nästan 3 dagar här uppe. Hur säger man en sådan sak utan att såra? Men jag vill ju ha det fint.
Usch, hjärnan snurrar på högtryck.

Stoppar in Lillebror och kör hem igen, så jag ska hinna till utvecklingssamtalet på skolan. När jag öppnar bagagen har Lillebror kräkt ner hela bagageutrymmet. Nice. Upp och hämta skurhink och trasa. Som tur är har det mesta hamnat på hans fäll. Den åker i tvättmaskinen.

Samtalet går finfint. Dottern är duktig i skolan, speciellt engelskan. Det är riktigt riktigt kul. Idag är de på klassutflykt och har strålande väder. Skoj.

Efteråt hämtar jag andra dottern och de får visa sitt nya hem för pappan. Viktigt att föräldrarna har inblick i barnens vardag tror jag, även när de är hos den andre.

Sen var det bara att hänga lite tvätt, göra smoothies på banan och vaniljyogurt och ta kvällspromenad med hunden.

Det var inte helt enkelt att somna igår kväll.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007