Planeringen

AnnA 2007-05-24 08:50 (2 kommentarer)
fortsätter. Har synkat ihop det med systersonen nu. Han anländer till mig kl 8 på lördag morgon. Då ska vi kolla in rummen och se vad som behöver handlas, sen blir det shopping i målarbutiken. Takfärg, väggfärg, spackel, penslar, roller och tapet.

Hittade en fin hundkoja på nätet igår. Den verkade ok, det ingick nät och stolpar till hundgård också. Men bara priset på hundkojan gör att det är lönt att köpa den. Säljaren verkade lite stressad och inte riktigt fokuserad. Jag sa jag ville ha den, men jag fick ringa på lördag och bestämma defenitivt när vi kunde komma. Håll tummarna.
Här finns många sköna slantar att spara som jag behöver till annat.

Tyvärr blev inte särbon lika entusiastik som jag. Mer jobb att sätta stolpar och nät och visst det förstår jag. Men man blir ändå lite besviken när man tycker man gjort ett fynd.

Men blir det köp, så blir det att hyra släp och köra 20 mil fram och tillbaka på söndag morgon.

Ikväll tänkte jag åka till huset för lite trädgårdsarbete. Hoppas vädret håller i sig.
Tjingeling!

EvaP

Det rör på sig må jag säga! Varmt lycka till. Du, jag och Betty med nya bostäder. Vi kanske skulle skapa en bostads-blogg tillsammans? ;)

2007-05-24 20:14:12

AnnA

Tack Eva, det är mycket som snurrar i huvudet nu. Man vill ju gärna vara på "top of the things" men det är svårt när man är beroende av så många andra människor. Fast det vet du ju redan. Vi kan ha en klubb för inbördes beundran av varandras renoveringar ;)

2007-05-25 08:27:59


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007