jag går inte isär

Corn 2007-05-22 18:22 (3 kommentarer)
Så jag jobbar på och så går jag på litet föräldrasamtal och får höra fina saker om mina barn, berömberöm, och den äldsta hade på frågan "vad gillar du bäst?" svarat "mina föräldrar" berättade dagisfröken och det var så rart att jag genast ville torka bort små tårar ur ögonen. Han svarade inte "mitt lego". Han svarade inte "leka med kompisar". Han svarade "mina föräldrar"!

Och sen går jag och en kompis 3,5 km till en restaurang som faktiskt finns här på vischan, och så äter vi dagens lunch och sen går vi hem igen. Fast först fick jag jobberbjudande på restaurangen. Jag sökte jobb där förra året när jag var arbetslös och ämlig, då blev det inget, men nu frågade tanten "kan du jobba i sommar?" men jag fick vänligt tacka nej, men det kanske kan bli aktuellt med någon annons/trycksak istället för pannkaksserverande. Roligt.

Jobbjobb. Jag blir erbjuden flera jobb och till lilla lokaltidningen tvingas jag säga nej eftersom jag har fullt upp med annat den här veckan. Busy mama.

Och sen åker jag och hämtar gossarna i duggregn, och sen åker vi hem och gör paj. Matpaj. Nyttig sådan. Det är fint. Huset är stökigt som ett ockuperat rivningshus men det gör inte så mycket.

Sen tittar barnen på bolibompa och jag får sitta ner och landa lite.

Bonita

Där SER du! Du är världens bästa mamma till dina barn!! Han har ju sagt det själv!!
Underbart!

2007-05-23 08:24:04

Vicky

Men hur rart var väl inte det!!! Sug i dig!

2007-05-23 10:00:10

Tudorienne

Allt verkar ha ordnat sig så himla bra! Grattis! NJUT. Varje minut.

2007-05-23 11:24:15


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.