i've got some hot love

Corn 2007-04-24 23:26 (2 kommentarer)
Trött, trött, trött. Det gäller att få ihop livspusslet. Scheman och dagis och semester och sommarjobb och överlappningar. Men våren är ju här och gnistan med den. Faktiskt. Fast jag är tröttare än tröttast just precis i denna sekund är livet ganska glatt. Även om jag ser ut som ett ras. Jag borde fixa till mitt hår. Köpa lite torrshampoo att häva i när det är som värst. Skrubba benen och måla naglarna. Promenera bort några kg choklad som har lagt sig på min kropp den senaste veckan. Ibland vill jag snagga av mig håret men så får jag den där bilden av en ärta som tronar ovanpå en badboll i skallen. Det är de proportionerna jag tror att jag kommer att få om jag klipper mig så kort. Mitt huvud blir en liten ärta ovanpå min badbollstora kropp.
Okej.

www.pollenrapport.com kommer att bli min bästa kompis de närmaste månaderna. Det har redan börjat. Björkarna är så vackert bedrägligt ljusgröna och jag och min äldste går och nyser.

Men det är ju som sagt vår, för fan. Nu är det dags att gå och bli lite nykär i sin man och det är inte SVÅRT när man mest har sett honom i jobbyxor på sistone, såna där röven blir anonym, och sen plötsligt helt oväntat drar han på sig de där grå snortajta Lee-jeansen och hans rara behind blir så snygg att jag inte kan låta bli att smyga tätt intill och klämma litegrann. Och så viskar vi lite fina saker och huxflux är faktiskt det mesta bättre. Han langar sin stora arm över min axel och jag trixar in min runt hans midja och sådär är det ju.


Peppar

Å, det sista där... Vad fint!

2007-04-25 08:00:18

Pocks

Ja, exakt. Hurra! Och sen så är du ingen badboll och den snyggaste frissen ever ever pådig var den där du hade på min 30-årsfest. Right.

2007-04-25 10:00:19


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.