Jobba över en fredag!

Anni 2007-03-30 17:02 (3 kommentarer)
Jag är lite sur! Trött och less och har precis haft ett möte som drog över tiden. Såna här möten brukar vara det roligaste med jobbet, men idag flöt det inte alls, ville sej inte. Jag kände mej bara rörig och okoncentrerad.

Nu sitter jag här med ett lass grejor att dokumentera ner och eftersom det blev så rörigt borde jag göra det idag, för nästa vecka har jag fullt upp med annat. Och sen är det alltid svårare att läsa kråkfötter när dom legat till sej, så jag vet ju att jag tjänar mycket tid och möda på att göra det nu, direkt.

Men det är fredag, och solen skiner ute och det är vår och jag VILL inte sitta och jobba över hela kvällen! Inte lust alls! *plutar tjurigt* Fast nu är det försent att hinna in till stan och göra det jag hade tänkt i alla fall, affärerna hinner stänga innan jag hinner dit.

Och så rycker det så där irriterande i vänster ögonlock oxå. Typiskt trötthetstecken.

Jo, och så insåg jag just att det inte är så smart att stå framåtlutad över ett bord och skriva när man har lite för vågad urringning. När jag gick på toa efter mötet såg jag att linnet åkt ner en bit och jag har alltså visat BHn och en hel del innehåll för ett antal kollegor, som naturligtvis inte sagt ett ord om detta. Hoppas bara dom inte trodde jag bjöd på utsikten med avsikt!

Nej, lika bra att sätta igång med jobbet, så jag kommer härifrån nån gång. Mutter, mutter, stön och gnäll!

Anni

NU tänker jag gå hem! Trevlig helg!

2007-03-30 19:38:18

jag

du är DUKTIG och kommer att tacka dig själv på måndag! trevlig helg!

2007-03-30 21:19:13

Jazz?

Bra jobbat! Jag kan tycka, att när jag väl förlikat mig med tanke att inte gå hem så är fredagskvällar rätt sköna. Man får in ett lunk och får rätt mycket gjort. Och så kan man komma hem och känna sig rätt nöjd med att fått det gjort. Inte att rekommendera varje fredag.. men inte helt dumt de gånger det inträffar.
Kram

2007-03-30 22:54:43


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!