Ja jisses

Lisasan 2007-03-22 22:06 (5 kommentarer)
- "Do you usually have that figure?"
- "Yes, unfortunately, I'm fat."
- "Oh, so you're not pregnant then?!"

Ovanstående konversation utpelade sig på en liten klubb i Köpenhamn i helgen. Mannen som ställde dessa korkade frågor var en aning packad och höll på att skämmas ögonen ur sig efter den andra meningen. Helt rätt tyckte jag. Så urbota korkat...

Men det gick bara inte att fortsätta vara förbannad på honom. Han visade sig vara något av det trevligaste norr om Rom. Ja, jisses. Vilken kväll.

Om några dagar ska jag till sjukhuset för nytt besök hos IVF-läkaren, och meningen är att jag ska sätta igång med sprutor och skit omkring den 10'e april. Men innan dess skulle jag ju prata med reumatologen. Dessvärre kom kallelsen dit idag, och nu ska jag bli inlagd för vidare utredning på reumatolog-avdelningen i slutet på april. Men, det går ju inte ihop. Vafan, ska jag vänta flera månader till nu eller? Sambon är nervös, och idag föreslog han att vi skulle strunta i det här med barn. Han vill inte riskera min hälsa, och det är väl klokt i och för sig.

Jag hoppas att det här att bli inlagd inte innebär att jag verkligen blir inlagd, utan att jag är aktuell för utredning bara. Jag vill verkligen inte på egna ben knalla in på sjukhuset för att sedan uppta en säng i flera dagar.

Ungefär nu känner jag för att sälja huset, säga upp mig från jobbet, flytta till Prag eller Berlin och leva rocker-liv. Det här med att leka svensson (villa, fast jobb och barn) verkar ju gå rätt dåligt.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may